Ana sayfa Dizi Fragmanları Dünya Hali dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor?

Dünya Hali dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor?

tarafından ker_def

Dünya hali dizisinde Sinan, Kıvılcım’ın hayattaki tek gerçek arkadaşını bulabilecek mi? TRT 1 ekranlarında yayınlanan, konusunu hayatın en temel yerlerinden biri olan ilişkilerden alan Dünya Hali, şehirde yaşayan sıradan insanın günlük yaşantısını çok farklı bir mizah anlayışı ile ekranlara geliyor.

Mizah tarzı ve anlatım şekliyle, televizyon ekranlarındaki diğer işlerden tamamen ayrılan yapım, absürt bir yaklaşımla günlük yaşantının içerisindeki basit olayları ve çelişkileri eğlenceli bir üslupla işliyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin 6. yeni bölümünde neler olacağının detayları ortaya çıktı.

Dünya Hali dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor? 8

Hayatı boyunca doğru bildiğinden şaşmayan, bu yüzden içinde yaşadığı “modern” hayatla zaman zaman çelişen Sinan’ın, talihsiz serüvenler dizisi devam ediyor. Sinan için ideal bir sevgili bulmaya çalışırken hem kendi başını hem de Sinan’ın başını türlü belalara sokan Kıvılcım, bu arayış sırasında aslında çok yalnız olduğunu farkına varmıştır.

Kıvılcım’ın bu durumuna üzülen Sinan, sevdiği kadına bir iyilik yapmak ister ve Kıvılcım’ın lise zamanlarından tanıdığı tek gerçek arkadaşı olan Melek’i bulmak için çalışmalarına başlar. Bu serüven onu hiç beklemediği yerlere sürükleyecektir.

Yeni bir aşk mı doğuyor?

Bu arada, Kıvılcım’dan hoşlanan Vural da boş durmamaktadır. Kıvılcım ile bir yemek yiyecek olan Vural bu yemeğin ikisi için de doğru bir etki uyandırması için çeşitli çalışmalar içine girmiştir.

Sinan, Melek’i bulduğunda kendisini bekleyen sürpriz, Azim’in Melek’i gördüğü an hissettikleri ve daha birçok ilginç gelişme Dünya Hali’nin 6. bölümünde izleyici ile buluşuyor.

Dünya Hali dizisinde yeni bir aşk mı doğuyor? 9

Dünya Hali yine hareketli ve eğlenceli bir bölümle, 25 Ağustos Çarşamba günü saat 22:30’da izleyicilerle buluşuyor.

Dünya Hali, mizahı bol, izlemesi keyifli birbirinden güzel bölümleri ile TRT ekranlarında.