Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin itirazı bitti, şimdi Sadakatsiz zamanı!

Cansu Dere’nin itirazı bitti, şimdi Sadakatsiz zamanı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansu Dere, Sadakatsiz dizisinin ilk sezon sonlarına doğru yaptığı açıklamada çok yorulduklarını ve tatile ihtiyacı olduğunu söylemişti. Yoğun geçen bir sezonunda haklı bir itirazdı. Haziran başında 31. bölümü ile birlikte sezon finali yapan Sadakatsiz dizisi müthiş bir performans sergiledi. Oyuncular da bu dönemde çok yoruldu.

Ekranda milyonları etkileyen dizi, çok iyi reytingler aldı ve geçen sezonun en başarılı dizileri arasında yer aldı. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in bu başarıda en büyük paya sahip olan isimler olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır. Haziran başında sezon finali yapmasının ardından dinlenmeye çekilen Cansu Dere, sosyal medya hesabından da zaman zaman tatil pozları yayınladı. Oyuncunun huzurlu ve rahatlamış hali hayranlarını da mutlu etti.

Cansu Dere'nin itirazı bitti, şimdi Sadakatsiz zamanı! 7

Ünlü oyuncu Asya karakterinde başarılı geçen sezonun ardından neredeyse 2 aya yakın bir süredir tatil yapıyor. Cansu Dere bu süreçte formunu da koruduğunu paylaştığı fotoğrafları ile gösterdi. Şimdi ise set zamanı… Artık Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu için son hazırlıklar yapılıyor.

1 Eylül itibari ile Cansu Dere, tüm ekip arkadaşları ile birlikte yeniden sette buluşacak. Asya, Volkan ve Derin’in maceraları kaldığı yerden devam edecek.

Sadakatsiz dizisinde yeni sezon senaryosu da çok merak ediliyor. Dizinin ikinci sezonunda hikayede önemli değişimler bekleyen dizi hayranları, heyecanla 15 Eylül tarihine kilitlendi. Çünkü Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin 32. yeni bölümünü 15 Eylül Çarşamba günü yayınlaması bekleniyor.