Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Aslı Pamuk, yeni aşkını ilk kez doğruladı!

Melisa Aslı Pamuk, yeni aşkını ilk kez doğruladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, geçtiğimiz hafta İzmir’e giderek orman yangınında zarar gören hayvanlara yardımcı olmasıyla takdir toplamıştı. İrem Helvacıoğlu ile birlikte bir çiftliği ziyaret eden oyuncu, gördükleri karşısında çok etkilendiğini ve üzüldüğünü de anlatmıştı.

Oyuncu yeniden işlerine geri döndü ve Kilit isimli sinema filminin tanıtım toplantısında gazetecilerle bir araya geldi. Filme pandemi öncesinde başladıklarını ve süreç içinde tamamladıklarını anlatan ünlü oyuncuya, son dönemde magazin gündeminden düşmeyen aşkı soruldu.

Hatırlanacağı üzere Melisa Aslı Pamuk bir süredir Mustafa Mert Koç ile aşk yaşıyor… Benim Adım Melek dizisinde Ömer karakterine hayat veren Koç, çok iyi bir oyunculuk sergilemiş ve büyük bir çıkışa imza atmıştı.

Son dönemin iki dikkat çeken isminin aşk yaşaması da magazin gündemini hareketlendirdi. Melisa Aslı Pamuk, ilk kez bu aşkı doğruladı.

Melisa Aslı Pamuk, yeni aşkını ilk kez doğruladı! 7

“Güzel gidiyor, çok yeni” diyerek konuyu doğrulayan oyuncu, özel hayatı ile ilgili daha fazla konuşmak istemedi.

İzmir’de yangından zarar gören hayvanlara yardımcı olmasıyla ilgili soru üzerine güzel oyuncu, şöyle konuştu: “İyi ki böyle bir şey yapabildim. Biz zaten bir yardım kampanyası başlatmıştık, oradaki ihtiyaçları karşılamak üzere. O çok güzel bir şekilde sonuçlandı. İlk başta gördüğümde kalbine bir şey oturuyor. Yazık, ağızları var dili yok. Acı çektiğini görüyorsun hayvanların. Keşke daha önce de yardımcı olsaydık, ama kaldıramazdım. İyileşme süreci 6 ay ile 1 seneymiş. Elimizden geleni yapacağız.”