Ana sayfa Sosyal Medya Dünyanın en yakışıklı yüzü listesinde Türkiye’den Can Yaman ve Onur Tuna ile beraber bakın hangi oyuncular var!

Dünyanın en yakışıklı yüzü listesinde Türkiye’den Can Yaman ve Onur Tuna ile beraber bakın hangi oyuncular var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Amerika merkezli ünlü internet sitesi TC Candler, “Dünyanın En Yakışıklı ve En Güzel 100 Ünlü Yüzü”nü belirledi. “The 100 Most Handsome Faces Of 2021” listesine bu yıl Türkiye’den 5 ünlü isim girdi.

1990 yılından bugüne her yıl yapılan TC Candler listesinde bu sene dünya sıralamasında 22. sırada Barış Murat Yağcı, 30. sırada Can Yaman, 61 sırada Şükrü Özyıldız, 65. sırada Halil İbrahim Ceyhan, 82. sırada ise Onur Tuna girdi. 5 ünlü oyuncu, 100 kişilik listeye girmeyi başardı.

Dünyanın en yakışıklı yüzü listesinde Türkiye'den Can Yaman ve Onur Tuna ile beraber bakın hangi oyuncular var! 7

“Dünyanın En Yakışıklı ve En Güzel 100 Ünlü Yüzü” listesine geçtiğimiz yıl Türkiye’den sadece iki isim, Barış Murat Yağcı ve Can Yaman girmişti.  İlk 100 arasında Can Yaman 28’inci, oyuncu Barış Murat Yağcı ise 31’inci olmuştu.  Adaylarda Çağatay Ulusoy ve Akın Özünözü de yer alıyordu. Bu yıl Onur Tuna, Şükrü Özyıldız ve Halil İbrahim Ceyhan üçlüsü de listeye üst sıralardan girerek. Türkiye’den sıralamaya giren ünlü sayısını 5’e çıkardı. TC Candler, 32 yıldır her sene binlerce insan arasından dünyanın en güzel/yakışıklı yüze sahip insanlarını seçiyor.