Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz’e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı!

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz’e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sosyal medyada en çok konuşulan oyuncuların isimleri her hafta değişirken bir numara olması beklenen isimlerin ani düşüşü ya da hiç umulmayan bir ismin ani yükselişi hem ünlüler hem de izleyiciler arasındaki heyecan dozajını artırıyor.

O halde gelin MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya ölçümleme servisi Digilup verilerine göre bu hafta erkek oyuncular arasında en çok konuşulanlar kimler olmuş bir göz atalım. Digilup verilerine göre, bu hafta yerli dizilerde rol alan erkek oyuncularla ilgili paylaşımlarda, Burak Deniz öne çıktı.

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz'e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı! 11

Haftalardır Engin Akyürek zirvedeki yerini korurken, Maraşlı dizisindeki rolüyle dikkatleri üzerine çeken Burak Deniz, Akyürek’i geride bırakarak, 1. Sıraya yerleşti.

Burak Deniz ile ilgili paylaşımlarda, dizideki performansı ve Alina Boz ile uyumu öne çıktı.

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz'e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı! 12

Show Tv’de yayınlanan ve final kararı alınan Alev Alev dizisinin erkek oyuncuları Cihangir Ceyhan ve Berker Güven, bu hafta en fazla konuşulan oyunculardan oldu.

Rüya ve Ömer aşkı ile Çiçek ve İskender aşkı, sosyal medyada oldukça yorum aldı.

Sen Çal Kapımı dizisinde, Hande Erçel’le birlikte başarılı bir çift olan Kerem Bürsin ise listede beşinci sırada yer aldı. Ancak Hande Erçel’le birlikte Maldivler’de geçirdiği tatilin ardından havaalanında el ele yakalanarak aşkları ortaya çıkan Bürsin’in önümüzdeki hafta listede üst sıralara çıkması mümkün.

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz'e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı! 13Listede yer alamasa da bu haftanın en çok konuşulan erkek oyuncularından biri de Enis Arıkan oldu.

Camdaki Kız dizisinde bir odaya kapanan esrarengiz Muzo karakterini Arıkan’ın canlandırdığının ortaya çıkması, ünlü oyuncunun sosyal medya mecralarında bolca bahsedilmesine yol açtı.

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz'e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı! 14

Kapılar ardında saklanan Muzo’nun Enis Arıkan çıkması izleyicilerde büyük şaşkınlığa yol açtı.

Engin Akyürek zirveyi Burak Deniz'e kaptırdı! Cihangir Ceyhan ve Berker Güven zirveyi zorlamaya başladı! 15