Ana sayfa Sosyal Medya Hayran mesajları Kardeşlerim dizisinde AsDor çiftini gaza getiriyor! İşte Onur Seyit Yaran’ın itirafı!

Hayran mesajları Kardeşlerim dizisinde AsDor çiftini gaza getiriyor! İşte Onur Seyit Yaran’ın itirafı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin çok sevilen çifti Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, son dönemin öne çıkan isimleri arasında bulunuyor. Dizide canlandırdıkları Doruk ile Asiye karakterleri iki oyuncunun da dikkat çekmesini sağladı. Birbirlerine çok iyi uyum sağlayan iki genç oyuncu sergiledikleri güzel performans ile de Kardeşlerim dizisinin başarısında önemli bir pay sahibi oldu.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran, son dönemin öne çıkan genç yıldızları arasında ve hızla hayran kitlelerini de artırmaya devam ediyorlar. Dizi TV programına konuşan ikilini sette de çok iyi anlaşıyor. Sosyal medyadan yapılan yorumların ikiliyi ne kadar olumlu etkilediği bu röportajda ortaya çıktı.

Hayranların geri dönüşlerinden bahseden Onur Seyit Yaran, “Bizi çok yakıştırıyorlar. Enerjimizi çok beğeniyorlar. Biz de bu motivasyonla bu enerjiyle daha da çok çalışıp yansıtmaya çalışıyoruz. Bizdeki bu motivasyonu, enerjiyi artırıyor. Oradaki güzel yorumlar, mesajlar bizi biraz gaza getiriyor aslında” ifadelerini kullandı.

Su Burcu Yazgı Coşkun da bu mesajların kendisini çok motive ettiğine değindi. Coşkun, “Hepimiz çok mutlu oluyoruz, ikimiz de… Sahnelere geçmeden önce yorumları okuyoruz. Bütün yorumlar çok güzel, bizi çok destekliyorlar. Tabii ki katkısı oluyor sahnelere” diye konuştu.

Kardeşlerim dizi hayranlarının farklı sahnelerden hazırladıkları videoları da ilgiyle takip ettiğini anlatan Onur Seyit Yaran, çok eğlenceli videoların yapıldığına vurgu yaptı.

İkili, bu tür çabaların kendilerini mutlu ettiğini ve enerjilerini de yükselttiğini ifade ettiler.