Ana sayfa Dizi Fragmanları Duy beni Zalim İstanbul, ablam beni seviyormuş!

Duy beni Zalim İstanbul, ablam beni seviyormuş!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul dizisinin hayranlarının bir dileği daha gerçekleşiyor. Cemre ile kardeşi Ceren’in yakınlaşması gerçekleşiyor… Dizinin takipçileri bu iki karakterin birbirinden uzaklaşmasından rahatsız olmuş ve abla-kardeş hallerini görmek istediklerini belirten yorumlarda bulunmuştu.

Dizinin senaristleri bu istekleri mi duydu bilinmez, ama Ceren ve Cemre’nin bir araya gelmesi herkesi mutlu edecek. Ceren’in “Duy beni Zalim İstanbul, ablam beni seviyormuş” sözleri fragmanda yer aldı ve kulakları da çınlattı.

Cenk’in Cemre’ye olan aşkını ilan ettiği, Nedim’in duygusal boşluklar yaşadığı, Ceren’in ablasına kavuştuğu bambaşka bir bölüm izleyicileri bekliyor. Bir de Şeniz artık Cenk’e gerçek babasını açıklıyor. 17 Şubat Pazartesi akşamı Zalim İstanbul dizisinde duygular yoğunlaşacak.

Zalim İstanbul 31. bölüm 2. fragmanını videoda bulabilirsiniz:

Cenk babasının Mümtaz olduğunu öğreniyor! Cemre Cenk’in aşkına nasıl karşılık verecek? Nedim şimdi ne yapacak? Cenk babasının kim olduğunu öğreniyor peki Agah bu gerçeği öğrenecek mi? Tüm cevaplar 17 Şubat Pazartesi akşamı Kanal D’de.