Ana sayfa Dizi Fragmanları Duygusallığın arttığı Baba dizisinde büyük sorun hala ortada duruyor!

Duygusallığın arttığı Baba dizisinde büyük sorun hala ortada duruyor!

tarafından ker_def

Show TV’nin Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenen dizisi ‘Baba’nın yeni bölüm tanıtımı büyük heyecan yaratıyor. İkinci sezonu ile yeniden ekranlara dönen Baba dizisinin reyting sonuçları ne yazık ki beklentilerin altında gerçekleşti.

Salı akşamları reyting rekabetinde geriye düşen Baba dizisi, müthiş bir değişim ile izleyici karşısına geçti ama, bu değişimin reytinglere olumlu yansımaması ise moralleri bozdu.

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı ‘Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kaleme alırken, yönetmenliğini ise Çağrı Bayrak üstleniyor. Yeni hikaye izleyicilerin duygularına hitap ediyor. Dizinin 17 bölümü geride kaldı ve 4 Ekim salı akşamı 18. yeni bölümü izleyeceksiniz.

Kadir’in babası Emin’i bulduğu görüntüler yeni bölüme damgasını vuracak. Paylaşılan 18. bölüm fragmanında baba oğulun birbirine sarıldığı duygu dolu anlar yüreklere dokunurken, büyük kavuşma şimdiden merakla bekleniyor.

Duygusallığın arttığı Baba dizisinde büyük sorun hala ortada duruyor! 8

Peki bu büyük kavuşma ve ortaya çıkan duygusallık reytinglere olumlu yansıyacak mı? Baba dizisinin değişen hikayesine yönelik sosyal medyada yapılan olumsuz eleştirilere bakılır ise dizinin bu tür duygusal sahneler ile öne çıkması pek de mümkün görünmüyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam isimli atv dizisinin muhteşem bir çıkış yapması, Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi ile etkili olması sonucunda Baba dizisinde önemli bir reyting sorunu ortaya çıktı. 4 Ekim Salı günü Fox TV’nin Kusursuz Kiracı dizisi ise final yapacak. Yani Dilan Çiçek Deniz ile Serkay Tütüncü ikilisi uyum ve enerjileri ile ne kadar çok beğenilmiş olsa da, reytinglerde hızlı bir düşüş yaşanması diziye final yolunu da açtı.

Duygusallığın arttığı Baba dizisinde büyük sorun hala ortada duruyor! 9

İşte Kusursuz Kiracı dizisindeki bu olumsuz durumu düşünen Baba dizisi hayranları reytinglerin yükselmesi gerektiğini biliyor. Kusursuz Kiracı’nın uğradığı erken final sorunu, Baba dizisini de tehdit eder bir noktada bulunuyor.

‘Baba’ yeni bölümüyle Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak ve reyting sonuçları her zamankinden çok daha önemli olacak.