Ana sayfa Sosyal Medya Sıfırıncı Gün dizisi için iddialı konuşan Engin Öztürk, iddialı pozlar da verdi

Sıfırıncı Gün dizisi için iddialı konuşan Engin Öztürk, iddialı pozlar da verdi

tarafından ker_def

tv8 ekranında yeni sezonda yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün isimli yeni dizinin başrol erkek oyuncusu olarak Engin Öztürk ile anlaşma yapılmıştı. Oyuncu daha önce aynı kanalda Doğduğun Ev Kaderindir ve Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizilerle yer aldı. Üst üste 3. dizisini de aynı kanal için çekecek olan Engin Öztürk, heyecanlı bir süreç yaşıyor.

Dizi ile ilgili yaptığı ilk açıklamada çekimlerin bir iki ay içinde başlayabileceğini duyuran Engin Öztürk, “Normalde çok iddialı konuşmam, ne olduğu belli olmaz diye. Ama bu sefer gerçekten güzel bir iş geliyor, güzel bir kadro oluşuyor. Güzel olacak” açıklamasında bulundu. Bu sözleri ile hayranlarını çok heyecanlandıran oyuncu, birçok karakterin öne çıkacağı, tek bir başrolün olmadığı, her karakterin kendi hikayesinin olacağı bir diziyle ekrana döneceğini duyurdu.

Sıfırıncı Gün dizisi için iddialı konuşan Engin Öztürk, iddialı pozlar da verdi 8

Engin Öztürk, Sıfırıncı Gün heyecanı yaşarken ayrıca Nautica isimli giyim markasının yüzü olarak da reklamlarda yer almaya devam ediyor. Firma ile işbirliğini dördüncü sezona taşıyan Engin Öztürk, koleksiyon çekimleri için de kamera karşısına geçti.

Kamp deneyimi konsepti için İğneada’da gerçekleştirilen çekimler 2 gün sürdü. Maceracı bir kişilik görüntüsü çizen Engin Öztürk, karizmasını da sergilediği çekimlerde renkli anlar yaşadı.

Sıfırıncı Gün dizisi için iddialı konuşan Engin Öztürk, iddialı pozlar da verdi 9