Ana sayfa Sosyal Medya Duymayan kalmasın! Demet Özdemir artık yeni kararlar aldı!

Duymayan kalmasın! Demet Özdemir artık yeni kararlar aldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Tv8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep’i Demet Özdemir, sempatikliği ile de büyük ilgi topluyor. Oyuncu, hem başarılı performansı ile kariyerinde emin ve sağlam adımlarla tırmanıyor hem de mütevazi ve samimi kişiliği ile de hayranlarının gönlünü çalmaya devam ediyor.

Demet Özdemir’in İbrahim Çelikkol ile birlikte başrolünde oynadığı dizideki oyunculuğu da romantik komedi tarzı dışında dramda da rahatlıkla oynayabileceğinin bir kanıtı oldu adeta!

Genç oyuncu, 29 yaşında olmasına rağmen 18 yaşında oyunculuk eğitimi almayan başlamış ve 9 yıldan beri sektörde yer alan bir isim. Önce dansla başlayan kariyerine, şimdi ise oyunculukla devam ediyor.

Hayran kitlesini Erkenci Kuş dizisiyle birlikte daha da büyüten Demet Özdemir, dizinin başka ülkelere satılmasıyla birlikte yabancı hayran sayısını da çoğalttı.

Bu arada enerjik kişiliği ile dizi setinden de yaptığı paylaşımlar takipçilerini çok mutlu ediyor. Oyuncunun esprili kişiliği ve doğal halleri de beğeni topluyor.

Demet Özdemir, son yaptığı paylaşımla ise hayranlarına da aldığı bir kararı duyurmuş oldu. Vaktinin çoğu dizi setinde geçen oyuncu, yorucu temposuna karşılık her sabah spor yapma kararı almış.

“Bu kız sabah koşularına başladı ona göre” sözüyle de takipçilerine sevimli ifadesiyle aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Duymayan kalmasın! Demet Özdemir artık yeni kararlar aldı! 8

Bu arada bakımını da ihmal etmeyen oyuncu, cildi için maske de yapıyor. Yüzüne sürdüğü maske ile çektiği komik bir pozunu da Bülent Ersoy’un ‘Sefam olsun’ şarkısı eşliğinde böyle paylaşıyor…

Duymayan kalmasın! Demet Özdemir artık yeni kararlar aldı! 9