Ana sayfa Dizi Haberleri Ebru Şahin, Destan dizisi ile başardıklarını tek tek anlattı!

Ebru Şahin, Destan dizisi ile başardıklarını tek tek anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan dizisi Ebru Şahin adına yeni bir yolculuk oldu… Bir kadın karakterin destansı hikayesinin anlatılması Türkiye için çok da örneği olan bir durum değil. Hem de bunu sekizinci yüzyıl şartları içinde yapmak o kadar da kolay bir prodüksiyon değil..

Ebru Şahin, Hercai dizisinden sonra bir süre dinlenmek amacındaydı ama gelen proje belki de kariyerinde bir kez önüne gelebilecek bir iş olduğu için kabul etti. Oyuncu, bu projede yer aldığı için de çok memnun.

Uzun ve yoğun bir hazırlık süreci de geçiren oyuncu, her gün altı saat süren profesyonel eğitmenlerle birlikte bu karaktere hazırlandı. Kılıç, yakın dövüş, at binme ve okçuluk eğitimleri alan Ebru Şahin, daha önce yaşamadığı çok yoğun ve farklı bir ortam içine girdi.

Tarih profesörleriyle de o dönemi çalışan oyuncu, “Süreç ne kadar zorlu olsa da sete çıktığımızda ayakları yere basan bir karakter ve hikâye yarattık. Zorluklar motivasyonla keyfe dönüştü” açıklamasında bulundu.

Türkiye’de ilk defa anlatılan bir dönemi, destansı bir dille yansıtmaya çalıştıklarını ifade eden oyuncu, çatışmalarıyla, aksiyonla, duyguyla, aşkla Destan dizisini ekrana taşıdıklarını vurguladı.

Ebru Şahin, projenin farkını ve önemini ise şu sözlerle ifade etti: “Destan’da ilk defa kadın karakter üzerinden anlatılan bir hikâyeyle buluşuyor. Kamera arkasında da harika bir ekiple, inanılmaz bir platoda o dönemi yaşayarak senaryoyu ekrana taşıyoruz. Başarının tesadüf olduğunu düşünmüyorum. Her ayrıntısına kadar ince ince düşünülmüş bir projenin içinde hepimiz çok emek verip çalışıyoruz. İzleyicimizden de bu karşılığı dönüşleriyle görüyoruz.”