Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisiyle çıkış yakalayan Lilya İrem Salman’ın sesine bayılacaksınız

Kardeşlerim dizisiyle çıkış yakalayan Lilya İrem Salman’ın sesine bayılacaksınız

tarafından kadir kadir
Lilya İrem Salman

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Lilya İrem Salman, bu yıl ikinci sezonuyla ATV ekranlarına gelen sevilen dizi Kardeşlerim’de Talia karakterini canlandırıyor. Oyunculuk mesleğinin henüz başında olan Salman, Hürriyet’ten Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu ve yayında söylediği şarkı ile herkesi şaşırttı.

Denizci olacakken farklı bir yol izlemek isteyen Lilya İrem Salman, babasının bir cerrah arkadaşının mesleğiyle birlikte tiyatroyla ilgilenmesi ve onu da tiyatro eğitimi veren “Kırmızı Kalem”e yönlendirmesiyle hayatının değiştiğini ifade etti.

Kardeşlerim dizisiyle çıkış yakalayan Lilya İrem Salman’ın sesine bayılacaksınız 2

“Babamın arkadaşına tamam dedim ve gittim. Merak da ediyorum çünkü benden yaşça büyük ve meslek sahibi olan insanlar var. İçeri girdiğim zaman insan hakkında konuşmaya başladıklarını gördüm. Bir şeylere farklı bir pencereden bakmak, benim kendi dünyamda başka başka şeyleri açmaya neden oldu. Daha sonra ben bu durumu sevdim ve benimsedim. Bana çok tatlı bir yerden dokundu. Bu durum, bana çok tatlı gelince denizci olma fikri aklımdan çıktı. Çünkü gideceğim, maceralar yaşayacağım, çok güzel olacak ama tek başıma olacaktım.”

Merak edilen, farklı formatlardaki soruları cevaplandıran Lilya İrem Salman, röportajda sergilediği naif, sevecen, kültürlü ve kibar haliyle çevresindeki etkilerken sesiyle de dinleyenleri şaşırttı. Günlük hayatta ruh haline göre iki parça seçen genç oyuncu
Nilüfer’den Geceler ve Nilburak’tan Yalnızım Ben şarkılarını söyledi.