Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı ile çıkış yapan Tansel Öngel’e sunuculuk da yakıştı!

Masumlar Apartmanı ile çıkış yapan Tansel Öngel’e sunuculuk da yakıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı isimli TRT1 dizisine geçen sezon katıldı. Naci karakterini canlandıran oyuncu, Safiye’nin ilk aşkı olarak ekrana geldi… Dizi hayranları Naci karakterini çok sevdi. Aslında karakterin hastalanması ve ölmesi gerekiyordu ama izleyicilerin bu kadar çok ilgi gösterdiği bir karakteri bitirmek senaristlere mantıklı gelmedi.

Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı dizisine konuk oyuncu olarak geldi ama daimi isimler arasına yerleşti. Safiye ve Naci aşkı da izleyicilere iyi geldi. Dizi ile birlikte kariyer zıplaması yaşayan Tansel Öngel, geniş bir hayran kitlesi tarafından takip edilmeye başlandı.

Oyuncunun yeni yıl ile birlikte Maske Kimsin Sen isimli yarışma programını sunması da hayranları için büyük bir sürpriz oldu… Tansel Öngel, Masumlar Apartmanı projesindeki etkili oyunculuğunun ardından, şimdi de sunuculuk yeteneklerini sergilemeye başladı.

Masumlar Apartmanı ile çıkış yapan Tansel Öngel'e sunuculuk da yakıştı! 8

Maske Kimsin Sen isimli yarışmaya sosyal medya üzerinden birçok eleştiri gelirken, en dikkat çeken detay Tansel Öngel’in başarılı sunumunun öne çıkması oldu… Oyunculuktan sonra sunuculukta da çok iyi olduğunu kanıtlayan Tansel Öngel’in programın yoğunluğu nedeniyle sesinin kısılması da dikkatleri çekti.

Hem Masumlar Apartmanı hem de Maske Kimsin Sen gibi heyecanlı bir yarışma programının yoğunluğunu yaşayan oyuncu, sosyal medyada hayranları tarafından övgülerle karşılanıyor.

Masumlar Apartmanı ile çıkış yapan Tansel Öngel'e sunuculuk da yakıştı! 9

1976 yılında Gaziantep’te dünyaya gelen oyuncu,2004 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Birçok dizi ve sinema filmine imzasını atan oyuncu, Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Alvise Gritti karakteri ile akıllarda kalıcı oldu.

Elveda Derken’de Kerim, son yıllarda Payitaht Abdülhamid dizisinde Namık Paşa veMasumlar Apartmanı’nda da Naci olarak dikkatleri çeken oyuncu, başarılı bir kariyere sahip.