Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti!

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 4. sezon finalini bir kaç hafta önce yapan Yasak Elma dizisinin kadın oyuncuları, birlikte tatile çıktılar. Fox TV’de yayınlanan Med Yapım imzalı dizi, 5. sezonda da ekrana gelmeye devam edecek. Sevilen dizi, entrikaları ve absürt hikayesi ile beğeni toplamakta. İzleyicilerin yoğun isteği ile 5. sezonda da ekranda olacak.

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay’ın rol aldıkları dizinin çekimlerinde sezon boyunca zorlu anlar yaşandı. Temmuz ayında çekimleri başlayan Yasak Elma, geçtiğimiz yıl Mart ayında Türkiye’ye de sıçrayan Covid 19 salgını nedeniyle ara vermişti.

Pandemi sürecindeki ara uzamış ve sezon finali yapılamamıştı. Bu nedenle 4. sezon çekimleri erken başlamıştı. Uzun bir çalışma döneminin ardından oyuncular tatile çıkarak dinlenme fırsatı buldular.

Hep birlikte tekne turuna çıkan Eda Ece, Şevval Sam’a diziden yakın zamanda ayrılan Nesrin Cavadzade ve Gülenay Kalkan Ünlüoğlu ile Melisa Doğu da eşlik ediyor.

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti! 10

Rengarenk tatil pozlarıyla takipçilerine güzel bir sürpriz yapan oyuncular, eğlenceli fotoğraflar paylaştılar. Nesrin Cavadzade’nin fotoğrafa yaptığı yorum ise dikkat çekti. Oyuncu, “1- beşinci sezonda olmayışımı kutladık. 2- biz ruj markası çıkarıyoruz, 3/ eda yüzünü gerdirecek, ben dudaklarımı şişireceğim, 4- öptük” notunu düştü paylaşımlarına…

İşte Eda Ece ve Nesrin Cavadzade’nin tatil pozları…

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti! 11

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti! 12

Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Şevval Sam birlikte tatile çıktı, paylaşımdaki not dikkat çekti! 13