Ana sayfa Sosyal Medya Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’daki haline, kardeşlerinden dikkat çeken yorum!

Hande Soral’ın Bir Zamanlar Çukurova’daki haline, kardeşlerinden dikkat çeken yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hande Soral, çekimleri Adana’da süren Bir Zamanlar Çukurova dizisine bu sezon Ümit karakteri ile dahil olmuştu. Diziye sürpriz bir şekilde giren oyuncu, Nazan Kesal’ın oynadığı Sevda’nın kızı olduğunun ortaya çıkmasıyla da herkesi çok şaşırtmıştı.

Murat Ünalmış’ın hayat verdiği Demir’e sırılsıklam aşık olan Ümit, olmadık numaralarla hayatını karıştırmaya çalışırken, Demir ise Züleyha’ya olan aşkına sarılmaya devam etti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ortalığı karıştıran bir kadın karaktere hayat veren Hande Soral, başarılı oyunculuğu ile olduğu kadar güzelliği ile de dönem kostümlerini ve imajını başarıyla taşımakta.

Oyuncu, İstanbul ve Adana arasında mekik dokuduğu sezon boyunca, dizinin setine de alıştı ve sosyal medyadan sette çektiği pek çok video ve fotoğraflar paylaştı.

Hande Soral’ın son yaptığı paylaşım ise takipçilerinden beğeni dolu yorumlar alırken, ikiz kardeşleri Bensu Soral e Bedirhan Soral’ın ablalarının fotoğrafına yaptıkları yorum ise dikkat çekti.

Bedirhan Soral, ablasının fotoğrafına “Uuuu” notunu düşerken ateş emojisi de bıraktı. Bensu Soral da “Neeee” notuyla ateş emojisi ekledi.

İşte o paylaşım…

Hande Soral'ın Bir Zamanlar Çukurova'daki haline, kardeşlerinden dikkat çeken yorum! 7