Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece öne çıktı, Can Yaman için de bu taktik uygulanmalı!

Eda Ece öne çıktı, Can Yaman için de bu taktik uygulanmalı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Eda Ece, Yıldız karakteri ile sıklıkla doğaçlama sahnelerinde yer alıyor. Bu durumu ilk başlarda kendi kendisine yapan ama bir çok sahnede kullanılmayan doğaçlama anları, 3. sezonda biraz fazla kullanılınca fark ortaya çıkmıştı.

Eda Ece de yaptığı bir röportajında doğaçlama sahnelerini izleyicilerin çok sevmesinden sonra, bu tür bölümlerin artık atılmadığını ve kullanılmaya başlandığını, diziye de farklılık kattığını söylemişti. Ünlü oyuncunun doğaçlama konusunda yönetmen Neslihan Yeşilyurt’un desteğini alması da bu noktada Yasak Elma’ya olumlu yansımıştı.

Eda Ece öne çıktı, Can Yaman için de bu taktik uygulanmalı! 1

Benzer bir durum için Can Yaman’ın da çok uygun bir pozisyonunun olduğu söylenebilir. Bay Yanlış dizisinde Özge Gürel ile başrolü paylaşan ünlü oyuncunun doğaçlama sahnelerinin Bay Yanlış dizisinde yer aldığı biliniyor. İzleyiciler de bazı sahnelerde oyuncunun doğaçlama yaptığı hissiyatını sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarda dillendiriyor.

Karaktere doğaçlama katarak farklılaştırma noktasında Can Yaman’ın da istekli olduğu ekrana yansıyor ve bu durumun Bay Yanlış dizisi için aynı Yasak Elma’daki gibi bir fark yaratması düşünülebilir.

Eda Ece öne çıktı, Can Yaman için de bu taktik uygulanmalı! 2

Aşırıya kaçmamak kaydıyla Can Yaman’ın doğaçlama sahnelerinin dizide daha fazla yer alması, iyi bir adım olabilir. Zira Cuma rekabetinde Bay Yanlış orta sıralarda ve farklı bir adım atıp bir miktar daha yükseliş sergilemesi dizi adına çok iyi bir gelişme olacaktır.

Can Yaman’ın Eda Ece gibi doğaçlama sahnelerinin artırılması bu sonucu getirir mi bilinmez ama bir farklılık katacağı da net.