Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinde Burak Dakak’ı görmezden gelmeyin!

Çukur dizisinde Burak Dakak’ı görmezden gelmeyin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2009 yılında yayınlanan Ezel dizisinde Mert’in gençliğini oynayan Burak Dakak, ardından birçok rolde kendisini gösterdi. Benim Adım Gültepe dizisinde Fevzi’ye hayat veren oynucu, Muhteşem Yüzyıl Kösem’de ise Şehzade Mehmed olarak izleyicilerin karşısına çıktı.Umuda Kelepçe Vurulmaz, Diriliş Ertuğrul, Gülperi dizileri ardından geldi.

Özellikle Gülperi dizisindeki Hasan karakteri o kadar çok sevildi ki, Burak Dakak ismi bir anda öne çıktı. Sonrasında ise Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri ile ödüllendirilen oyuncu, bu rolde de çok başarılı işler yapıyor.

Adeta oyunculuk dersi veren bir performansa sahip olan Burak Dakak’ın neden az sahnesi var? İşte Çukur hayranları bu soruyu soruyor… Akın Koçovalı’nın nefes kesen sahneleri izleyiciler için de soluksuz izlenen anlar arasında bulunuyor.

Akın karakterinin suçluluk duygusunu ve vicdan azabını çok başarılı bir şekilde izleyicilere aktaran Burak Dakak, Çukur dizisinde daha fazla sahnede yer alsa izleyiciler de bu durumdan son derece memnun kalır.

Sosyal medyada da destek bulan Burak Dakak için dizinin senaristi Gökhan Horzum’a daha çok sahne yazması konusunda bir mesaj yollamak şart oldu.