Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece, Yasak Elma’nın 100. bölümü anısına paylaştı, lafı da ortaya bıraktı!

Eda Ece, Yasak Elma’nın 100. bölümü anısına paylaştı, lafı da ortaya bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi, yarın akşam (22 Şubat Pazartesi) 99. bölümüyle ekrana gelecek. Bir sonraki hafta ise, öyle çok fazla diziye nasip olmayan bir olaya da damgasını vuracak! Ekranın entrikası bol dizisi, bir sonraki hafta 100. bölümüyle ‘Dalya’ diyecek! Bir kaç bölümde dizilerin kaldırıldığı bir dönemde, Yasak Elma büyük bir iş başardı aslında!

Dizi, başlangıçta günlük hayata ters gelen pek çok mantık dışı durumla eleştirildi. İzleyici, yaşanan olaylarda bir mantık arayıp durdu ama bir süre sonra bakış açısını değiştirmeyi başaran Yasak Elma, absürtlükleriyle sevilen bir dizi haline geldi.

Özellikle kadın oyuncuların son derece renkli, havalı, şatafatlı kıyafetleriyle adeta podyumda yürür gibi gösterişli bir hava estirdiği dizide, evler, arabalar, şirketler de yine aynı görkem içindeydi.

İzleyiciye bambaşka bir renkli dünya sunan Yasak Elma, ayrıca çoğu zaman komik ya da ironik içeriğiyle de güldüren bir hal almaya başladı. Özellikle dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız ile başlayan komik haller, diğer karakterlere de zamanla sirayet etti.

Eda Ece, Yasak Elma'nın 100. bölümü anısına paylaştı, lafı da ortaya bıraktı! 8

Bu durumla birlikte dizide kimse artık bir mantık aramazken, her hafta şaşırtan absürtlükteki olaylarla izlenmeye devam ediyor. Eda Ece de dizinin setinden bol bol paylaşımlar yaparak kamera arkasını izleyici ile paylaşıyor.

Gelecek hafta 100. bölüm öncesi heyecanlı olduğu gözlenen oyuncu, sık sık Dalya yapmak üzere olduklarını da hatırlatan paylaşımlar yapmakta.

Son olarak yine dizinin Görüntü Yönetmeni Erhan Makar ile verdiği bir pozu paylaşan oyuncu, 100 bölüm boyunca bir çok oyuncunun gelip gittiği dizide,  ilk bölümden itibaren varolan ve hala devam eden çok az kişi kalmış olmasına da atıfta bulundu notuyla.

Eda Ece, esprili üslubuyla “100. bölüm hatırası. Çeken bilir Erhanım. İlk günden kaç kişi kaldı” notunu düşmüş paylaşımına…

Diziden ayrılan oyuncuların yanı sıra, ilk 3 sezonu çeken Yönetmen Neslihan Yeşilyurt da projeden ayrılmış ve Sadakatsiz dizisini çekmeye başlamıştı Eylül ayı itibariyle…

İşte Eda Ece’nin paylaşımı…

Eda Ece, Yasak Elma'nın 100. bölümü anısına paylaştı, lafı da ortaya bıraktı! 9