Ana sayfa Sosyal Medya Merve Dizdar’ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay’ın hastası olduğu dizi bakın hangisi?

Merve Dizdar’ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay’ın hastası olduğu dizi bakın hangisi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Merve Dizdar şu sıralar Masumlar Apartmanı dizisi ile gündemden düşmüyor! Başarılı oyuncu, Masumlar Apartmanı dizisinde oynamaya başladıktan sonra çok daha fazla gündeme gelmekte. Oyunculuğuyla dillerden düşmeyen Merve Dizdar, Gülben karakterine o kadar güzel hayat veriyor ki izleyenler, onun sahnelerini seyretmekten büyük keyif aldıklarını her fırsatta sosyal medyadan da dillendiriyorlar.

10 yıldır tiyatro yapan Merve Dizdar, pek çok oyunda rol alırken, sinema ve dizi projelerinde de 2010 yılından beri yer almakta. Bir Ses Böler Geceyi isimli sinema filmi ilk filmi oyuncunun. Ekrana ise Kavak Yelleri dizisi ile adım attı.

Sonrasında İnsanlar Alemi, Bir Yastıkta, Doksanlar, Kırgın Çiçekler, Kertenkele, Vatanım Sensin ve Mucize Doktor dizileri gibi pek çok dizide de rol aldı. Geçtiğimiz yıl Damla karakteri ile Mucize Doktor dizisine gelmiş, ancak sezon sonunda karakterin diziden çıkarıldığı öğrenilmişti.

Masumlar Apartmanı ile yeniden ekrana dönen Merve Dizdar, şu sıralar gündemden düşmüyor. Dizdar’ı merak edenler de onunla ilgili aramalar yapıyor sık sık. Oyuncu da kariyerinde önemli bir süreç yaşıyor.

Merve Dizdar'ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay'ın hastası olduğu dizi bakın hangisi? 10

Merve Dizdar, röportajlar da veriyor bu dönemde ve bazı dergiler için moda çekimleri de yapıyor. Son olarak Elele dergisinin Şubat sayısına bir röportaj veren oyuncunun fotoğrafları da çok beğeni topladı.

Merve Dizdar'ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay'ın hastası olduğu dizi bakın hangisi? 11

Dizdar da instagram’dan o fotoğraflardan bazılarını yeniden yayınlayarak takipçilerine hatırlatma yaptı. Merve Dizdar’ın hayranlarının da çok beğendiği fotoğraflardaki şirinliği ise görülmeye değer…

 

Merve Dizdar'ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay'ın hastası olduğu dizi bakın hangisi? 12

Dizdar, Gupse Özay ile başrolünde oynadığı Eltilerin Savaşı sinema filmiyle de çok konuşulmuştu. Özay ile aynı zamanda yakın dost da oldukları biliniyor. Birlikte çok eğlendiklerini yaptıkları röportajlarda da dile getiriyorlar.

Gupse Özay’ın da son instagram paylaşımı dikkat çekti. Şu sıralar yeni bir proje için hazırlanan Gupse Özay’ın dikkatini çeken bir dizi var!

Dijital platformların yaygınlaşması ile birlikte ekrandaki diziler dışında pek çok farklı dizi de gündeme geliyor. Yine onlardan bir tanesi olan ve Ocak ayında faaliyete başlayan Exxen’in dizisi Gibi, Gupse Özay’ın da dikkatini çekmiş.

Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın skeçlerden oluşan dizisi Gibi, iki kişilik eğlenceli bir yapım. Gupse Özay da diziyle ilgili aşağıdaki paylaşımı yaparak bağımlısı olduğunu aktardı…

Merve Dizdar'ın bu şirin halleri ne olacak? Gupse Özay'ın hastası olduğu dizi bakın hangisi? 13