Ana sayfa Sosyal Medya Eda Ece’den Yasak Elma izleyicisini üzen haber!..

Eda Ece’den Yasak Elma izleyicisini üzen haber!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde ‘Yıldız’ karakterine hayat veren Eda Ece şu sıralar Fox TV’de yayınlanan Maske Kimsin Sen? adlı yarışma programındaki jüri üyeliğiyle de adından söz ettiriyor.

İlk sezondan itibaren Yasak Elma’da rol alan ünlü oyuncu, 5 . sezonunda da dizinin en dikkat çeken isimlerinin başında geliyor. Oyuncu ekran performansıyla olduğu kadar sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Eda Ece son instagram paylaşımıyla Yasak Elma dizisinin izleyicisini üzdü. Absürt komedi tarzıyla beğeni toplayan Yasak Elma dizisinin çekimlerine yılbaşı dolayısıyla kısa bir süre ara verilmişti. Pek çok dizi gibi bu hafta yayınlanmayan Yasak Elma haftaya da ekranlara gelmeyecek.

Eda Ece'den Yasak Elma izleyicisini üzen haber!.. 7

Eda Ece, izleyiciyi üzen bu haberi instagram paylaşımıyla duyurdu. Dizinin 127. bölümün ne zaman yayınlanacağı merak ediliyordu. Dizi setinden elinde senaryo ile fotoğraf paylaşan Eda Ece, yeni bölümün 17 Ocak’ta yayınlanacağını söyledi.

Bu açıklamanın ardından oyuncunun hayranları pek çok yorum yaptı. iki hafta üst üste yayınlanmayan Yasak Elma’yı izleyici şimdiden özledi.

Eda Ece’nin paylaşımına dizi izleyicisi tarafından, ‘Neden o kadar ara verdiniz?’, ‘Yıldız’ı özledik’, Yıldız mutlu olsun biz seni hep izleriz’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.