Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece’ye hasta yatağında sürpriz bitmiyor! Hazal Kaya’da ne sürpriz var acaba?

Eda Ece’ye hasta yatağında sürpriz bitmiyor! Hazal Kaya’da ne sürpriz var acaba?

tarafından zk zk

Televiyongazetesi.com/Detay – Ekranların, sinema filmlerinin sevilen oyuncuları, yaptıkları sosyal medya paylaşımlarıyla da gündeme gelmekte. Takipçilerinden büyük ilgi gören bu isimlerden Eda Ece ve Hazal Kaya’nın son yaptıkları instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Yasak Elma dizisinin Yıldız’ı Eda Ece var.

Oyuncu, koronaya yakalandığını öğrendi ve evinde karantinanın bitmesini bekledi. Tedavisi süren oyuncunun sağlık durumu iyiye gidiyor. Karantinası da biten Eda Ece’nin yakında sete dönmesi bekleniyor.

Eda Ece, bu süre içinde çok fazla sosyal medya paylaşımı yapmadı. Normalde hayranlarını mutlu eden arka arkaya pek çok paylaşım yapıyor ancak dinlendiği için sosyal medyaya çok zaman ayıramadı.

Son bir kaç gündür ise paylaşımlarına yeniden başladı. Oyuncu, evine gelen çiçeklerin fotoğraflarını paylaşarak “Ev çiçek doldu, ne mutlu” notunu düştü. Sevenleri, hayranları, Eda Ece’ye ‘geçmiş olsun’ demek için çiçekler yolluyor. Oyuncu da hasta yatağında bu güzel sürprizler karşısında çok mutlu olduğunu ifade etmekte.

Eda Ece'ye hasta yatağında sürpriz bitmiyor! Hazal Kaya'da ne sürpriz var acaba? 8

Gelelim Hazal Kaya’ya… Ünlü Oyuncu, ekrana son kez Bizim Hikaye dizisi ile gelmişti. Dizi final yapmadan önce de hamile olduğunu öğrenmişti. 2019 yılı Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getirdi.

Bir süre projelerine ara veren Hazal Kaya, yaz aylarında ise ‘Benden Ne Olur?’ isimli Aslı Kızmaz’ın aynı isimli romanından uyarlanan filmde rol aldı. Merakla beklenen komedi filminde Onur Tuna, Nur Fettahoğlu, Selin Şekerci ve Enis Arıkan ile oynadı.

Kaya’nın ismi şu sıralarda Netflix için çekilecek olan Pera isimli dönem dizisiyle anılıyor. Henüz çekimler başlamadı ama Hazal Kaya, bir süre önce gittiği İzmir’den döndü. Eşi Son Yaz dizisinde oynayan Kaya, bir süre Ali Atay’ın yanına gitmişti. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla ise bir süredir İstanbul’da olduğu görülmekte.

Bir paylaşımında müzik dersleri aldığını göstermişti oyuncu. Zeynep Bastık’ın Youtube’daki programına katılmasıyla birlikte aldığı derslerin nedeni de anlaşıldı.

Hazal Kaya, sosyal medyayı artık daha etkin kullanıyor. Bu nedenle takipçileri de hayli mutlu. Oyuncu, son olarak saç stilisti İbrahim Zengin’i etiketlediği bir pozunu paylaştı. Kaya’nın yeni bir imaj mı yapacağı merak konusu oldu?

Bakalım bu paylaşımın ardından nasıl bir sürpriz gelecek?

Eda Ece'ye hasta yatağında sürpriz bitmiyor! Hazal Kaya'da ne sürpriz var acaba? 9