Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisinden ayrıldıkları Ebru Şahin’in veda mesajıyla netleşti! Gidiyorlar!

Hercai dizisinden ayrıldıkları Ebru Şahin’in veda mesajıyla netleşti! Gidiyorlar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin Pazar akşamları ekrana gelen dizisi Hercai’de izleyenleri üzen bir ayrılık yaşanacak. Bir süre önce ortaya çıkan kulis bilgisine göre, dizinin sevilen iki karakteri, hikayeden ayrılıyor artık!  Dizinin başından beri kadroda yer alan iki isim, diziye veda etti bile. Sahneleri çekildi ve ekiple de vedalaştılar. Ebru Şahin’in sosyal medya paylaşımıyla da ayrılık netleşmiş oldu!

3 sezondur ekranda olan dizi, Cuma akşamları ekrana geliyordu ama yılbaşından sonra alınan bir kararla Pazar akşamları yayınlanmaya başladı. Dizinin reytingleri ise bu süreçten sonra düşmeye başladı.

Başrolünde Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün oynadığı Hercai dizisinde yaşanan ayrılık, bu reyting düşüşünün bir sonucu mu bilinmiyor ama Hercai dizisinden Azad ve Gönül karakterleri gidiyor!

Hercai dizisinden ayrıldıkları Ebru Şahin'in veda mesajıyla netleşti! Gidiyorlar! 9

Kulis bilgisine göre, ikilinin yaşadıklarına dayanamayıp çekip gitmeleri ile karakterler hikayeden çıkacak. Azad rolünde oynayan Ahmet Tansu Taşanlar ve Gönül’ü canlandıran Oya Unustası, yakın zamanda dizide olmayacak.

Bu hafta (7 Mart Pazar) 62. bölümü yayınlanacak olan dizinin fragmanları ekrana geldi ama Azad ve Gönül ile ilgili bir sahne yer almadı tanıtımda. Ancak iki oyuncunun da çekimlerinin bittiği, Ebru Şahin’in yaptığı instagram paylaşımlarıyla anlaşıldı.

Şahin, rol arkadaşları ile verdiği bir pozu paylaşarak “Yolunuz çok güzel ve bereketli olsun, huzur dolu buluşalım” notunu düştü. Oya Unustası, bu paylaşıma “Aretim, ballım, ağlatmasan” notunu düşerken, Taşanlar ise “Devrem, sana yazılacak bin tane cümlem var ama duygusala bağlamayalım de mi” notunu düştü.

Hercai dizisinden ayrıldıkları Ebru Şahin'in veda mesajıyla netleşti! Gidiyorlar! 10

Hercai dizisinden ayrıldıkları Ebru Şahin'in veda mesajıyla netleşti! Gidiyorlar! 11