Ana sayfa Güncel Haberler Safiye’den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı!

Safiye’den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ezgi Mola da TRT1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi ile gündeme geliyor. Aslında o dizi yokken de hep gündemdeydi. Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Ezgi Mola, samimi, içten, doğal halleriyle çok seviliyor.

Esprili kişiliği nedeniyle de sosyal medyada takipçilerine keyifli paylaşımlar yapıyor oyuncu. Kimi zaman da kadına-hayvana-çocuğa şiddet gibi konularda lafını sakınmadan açıyor ağzını, yumuyor gözünü…

Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı’ndaki Safiye ile gönülleri bir kez daha fethetti. Oyuncu, başarılı performansı ile her hafta sosyal medyanın da gündemine oturuyor.

Mola, çeşitli dergi ve gazetelere de röportajlar veriyor bu dönemde. Aynı zamanda dergilere de kapak oluyor. Geçtiğimiz günlerde setten yaptığı bir paylaşımla diyete girdiği de öğrenilmişti oyuncunun. 5 kilo verdiğini dizideki rol arkadaşı Gamze Katmer de sosyal medyadan belirtmişti.

Safiye'den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı! 36

Ezgi Mola’nın Safiye kıyafetleriyle verdiği kiloları görmek biraz zor olsa da Mart sayısında yer aldığı BeStyle dergisindeki fotoğrafları görenler farkı anladı!

Oyuncuyu ekranda Safiye’nin özensiz haliyle gördükten sonra, dergideki fotoğrafları ise hayran bırakıyor. Kıyafetleriyle, duruşuyla zarif ve güzelliğiyle de göz alıcı pozlar ortaya çıkmış.

Ezgi Mola’nın çok zayıfladığı da fotoğraflarından görülmekte. Oyuncuya hayranları övgüler yağdırırken, yakın dostlarından da geliyor övgü dolu mesajlar. Şükran Ovalı, paylaşımına kalp bırakırken, Sedef İybar da ‘Benim güzel lokumum’ notunu düşmüş…

Arkadaşları, hayranları dergideki fotoğraflarla sosyal medyada paylaşımlar yaparak beğeni dolu cümlelerle Mola’yı övmeye devam ediyorlar.

İşte Ezgi Mola’nın dergideki pozlarından bazıları…

Safiye'den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı! 37

Safiye'den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı! 38

Safiye'den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı! 39

Safiye'den sonra ilaç gibi geldi! Ezgi Mola herkesi bir kez daha hayran bıraktı! 40