Ana sayfa Dizi Haberleri EDHO hakkında çok büyük iddia! Eğer gerçekleşirse büyük olay olacak!

EDHO hakkında çok büyük iddia! Eğer gerçekleşirse büyük olay olacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay- ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yedinci sezonla ekrana gelmek için hazırlanıyor. Yeni sezon çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosuna birçok ünlü isim katılıyor. Yeni sezonda dizinin kadrosuna katılacak yeni bir başka isim için ise bomba bir iddia var.

Başrolünde Oktay Kaynarca’nın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 7. sezonu için çekimler devam ediyor. Hayranlarının uzun süredir büyük merakla beklediği dizinin yeni sezon tarihi açıklandı. Buna göre Eşkiye Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonu 26 Ekim Salı akşamı ATV ekranında olacak.

Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosuna birçok yeni isim katılacağı açıklanmıştı. Ancak dün gelen bir haber dizinin kadrosuna çok iddialı bir ismin katılma ihtimali bulunduğunu iddi ediyordu. TV100’ün haberine göre Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonda kadrosuna Neslihan Atagül’ün katılacağı iddiası ortalıkta dolaşıyor.

EDHO hakkında çok büyük iddia! Eğer gerçekleşirse büyük olay olacak! 7

En son Sefirin Kızı dizisiyle izlediğimiz Neslihan Atagül yaşadığı sağlık sorunları üzerine ekipten ayrılmıştı. Yaz boyunca hiçbir projede yer almayan yetenekli oyuncu uzun bir tatil yaparak dinlenmişti. Atagül’ün adı yakında ekrana gelecek olan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisi için geçiyordu.

Ancak Atagül gazetecilere yaptığı açıklamada bu iddiayı yalanlamıştı. Ancak dizi setlerine geri dönmeye hazır olduğunu da açıklamıştı. Neslihan Atagül’ün izmi şimdi de Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’la anılıyor.

Geçen hafta yapılan açıklamada dizinin oyuncu kadrosuna 12 yeni ismin katıldığı açıklanmıştı. Açıklamaya göre Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile karşımıza çıkacak.