Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’ten hayranlarına kedili teşekkür!..

Engin Akyürek’ten hayranlarına kedili teşekkür!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –12 Ekim 1981 tarihinde Ankara’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Engin Akyürek’in doğum günü dünyanın dört bir yanındaki hayranları tarafından kutlandı.

Hayranları 40 yaşına basan sanatçıyı doğum gününde yalnız bırakmadı ve mesaj yağmuruna tutarak Twitter’da gündem olmasını sağladı.

Yer aldığı projeler sayesinde dünyanın dört bir köşesinden milyonlarca hayrana sahip olan oyuncu doğum günü mesajları sayesinde Twitter’da TT oldu. KırkYıldaBirEnginAkyürek etiketiyle yapılan paylaşım sayısı 100 binleri buldu.

Kimi hayranları Engin Akyürek için özel videolar hazırlayıp paylaşırken kimi hayranları da eski fotoğraflarından derledikleri paylaşımlar yaptılar. Engin Akyürek hayranlarının yoğun ilgisine instagram hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti.

Engin Akyürek'ten hayranlarına kedili teşekkür!.. 7

Kedisiyle fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu paylaşımına; Doğum günümü kutlayan sevgilerini iyi dileklerini gönderen her bir özel kişiye tek tek teşekkür ediyorum. Dünyanın her tarafında, ihtiyacı olanlara yardım ve destekte bulunan güzel insanlar, sizlere özel teşekkürlerimi ve sevgilerimi gönderiyorum. İyi ki varsınız” yazdı.

Ünlü oyuncu şu sıralar hikayesi kendisine ait olan yeni projesi ‘Kaçış’ın hazırlıklarını sürdürüyor. Türkiye pazarına giren Disney Plus’ın ilk dizisi olacak Kaçış’ta Engin Akyürek’e İrem Helvacıoğlu eşlik edecek.

O3 Medya ile Same film tarafından hazırlıkları yapılan ‘Kaçış’ sekiz bölümden oluşacak. Dizinin çekimleri Gaziantep ve civarında gerçekleştirilecek. Senaristliğini Ali Doğançay, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği dizinin çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak.