Ana sayfa Dizi Haberleri Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle Oktay Kaynarca kendisine inananların yüzünü kara çıkartmadı!

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle Oktay Kaynarca kendisine inananların yüzünü kara çıkartmadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Eylül ayında buluşmaya başlayan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli yeni dram dizisinin başarılı performans sergilemesi ile birlikte Oktay Kaynarca da rahat bir nefes aldı. Bundan tam 1 yıl önce yapımcılığa adım atan ve 2022-2023 sezonuna damgasını vuracak bir dizi hazırladıklarını duyuran Oktay Kaynarca, şimdi aylarca ön hazırlıkları için ter döktüğü Ben Bu Cihana Sığmazam ile büyük bir başarı kazandı.

Salı akşamları atv ekranında yayınlanan ve 14. bölümü geride kalan dizinin reytinglerde çok iyi sonuçlar elde etmesi ve hikayeyi milyonlarca izleyicinin büyük bir merakla takip etmesi dikkatlerden kaçmıyor. Oktay Kaynarca, 1 yıl önce diziden bahsederken, “Sezonun lokomotifi olacak” diyerek çok iddialı konuşmuştu. Dizi belki sezonun lokomotifi olarak tarif edilemeyebilir ama Salı akşamlarının lokomotifi olarak diğer dizilerin önünde yer aldığını söyleyebiliriz.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle Oktay Kaynarca kendisine inananların yüzünü kara çıkartmadı! 8

Oktay Kaynarca, kendisinin de içinde yer aldığı yapım şirketinin projesi olan Ben Bu Cihana Sığmazam ile birlikte önemli bir kazanım da elde etti. Dizi için ön hazırlık sürecinde oyuncular ile tek tek görüşen, ekip oluşturulması aşamasında tecrübeler edinen usta oyuncu, böylelikle yapımcılık adına da çok önemli deneyimler yaşadı. Dizinin başarılı olmasıyla birlikte sadece başrol oyuncusu olarak değil, yapımcı olarak da kendinden konuşturan Oktay Kaynarca’nın bu büyük deneyim ile birlikte gelecekte çok daha önemli işler yapacağı da anlaşılıyor.

Dizide başrolde yer alan ve Firuze karakteriyle de yeniden Oktay Kaynarca’nın partneri konumunda bulunan Pelin Akil, gelişmelerden çok memnun. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın ardından şimdi de bu yeni dizide Oktay Kaynarca ile başrolü paylaşan Pelin Akil, böyle bir işte yer almaktan gurur duyuyor.

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle Oktay Kaynarca kendisine inananların yüzünü kara çıkartmadı! 9

Oyuncu katıldığı etkinlikte diziyle ilgili yaptığı açıklamada, “En çok izlenen dizi olmaya devam ediyor. Çok mutluyum böyle bir projenin içinde, böyle bir ekiple birlikte yer almakta. Güzel gidiyor her şey, hiçbir problem yok” açıklamasında bulundu.

Pelin Akil, sette yoğun bir şekilde çalışan ekip arkadaşlarını da onore ederken, her şeyin yolunda olduğu mesajını da verdi. Yılbaşı nedeniyle dizinin çekimlerin 3-4 gün kadar ara verilmesi bekleniyor. Ocak ayının ilk haftasında da dizinin yeni bölümünün yayınlanmama ihtimali bulunuyor.