Ana sayfa Sosyal Medya Anıl Altan, yeniden kariyerine odaklanma kararlılığı sergiliyor!

Anıl Altan, yeniden kariyerine odaklanma kararlılığı sergiliyor!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Anıl Altan, eşi Pelin Akil ile birlikte uzun süredir kızları Alin ve Lina’nın bakımıyla ilgileniyor. Ünlü çiftten birisi diziye başladığında diğeri eve odaklanıyor ve zaman zaman roller değişerek kariyerlerini sürdürme çabası da sergiliyor.

Pelin Akil, son dönemde çok ilgi çeken Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin kadın başrolü olarak yeniden setlere ve yoğun bir ortama dönüş yaptı. Anıl Altan’ın da kariyerinde üst üste yeni adımlar atmaya başladığı ortaya çıktı.

Oyuncu, sinema filmleriyle yakında hayranlarını fazlasıyla şaşırtmayı amaçlıyor. İki farklı sinema filminin kadrosunda yer alan Anıl Altan, hikayesi Muğla’da geçen 21 Numara Aşkın Tadı isimli filmde yer aldı. Çekimleri tamamlanan filmin 2023 yılında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Anıl Altan, yeniden kariyerine odaklanma kararlılığı sergiliyor! 7

Anıl Altan ise yeni yılda yeni bir proje ile bir sürpriz daha yapacak. Aşk Bağları isimli sinema filmi için anlaşan oyuncu, 2023 yılının ilk günlerinde bu filmin setinde yoğun bir çekim ortamında bulunacak.

İki yeni sinema filminin yanı sıra yaz döneminde Son Dilek isimli sinema filminde başrolde yer alan oyuncu, Ceyda Ateş ile partnerlik yapmıştı.

En son geçen yıl Aşk Mantık İntikam dizisine konuk oyuncu olarak katılan Anıl Altan, 2022 yılında ise sinema filmleri ile setlerde yer aldı. Oyuncunun 2023 yılında da yine sinemaya ağırlık vereceği anlaşılıyor.