Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’nun çekimleri başladı, Oktay Kaynarca havalara uçtu!…

EDHO’nun çekimleri başladı, Oktay Kaynarca havalara uçtu!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz  199. bölümüyle sezon finali yapmıştı.

Dizinin izleyicisi yeni sezon bölümlerini merakla bekliyor. Geçtiğimiz hafta yeni sezon çekimleri başlayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26 Ekim akşamı 200. bölümü ile sevenleriyle buluşacak.

Dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hem 200. bölüm mutluluğunu hem de yeniiden izleyiciyle buluşacak olmanın heyecanıyla instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı.

EDHO'nun çekimleri başladı, Oktay Kaynarca havalara uçtu!... 7

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz da ‘Hızır Çakırbeyli’ karakterini başarıyla canlandıran usta oyuncunun paylaşımı ‘Mutluluktan havalara uçtu’ dedirtti. Oktay Kaynarca’nın ‘Ve nihayet…’ yazdığı paylaşımına takipçileri, ‘Çok özledik’ şeklinde pek çok yorum yaptı.

Aynı zamanda, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni sezonunun oyuncu kadrosuna 12 yeni iddialı isim katıldı. Tardu Flordun, Ragıp Savaş, Burcu Binici, Hazım Körmükçü, Nurseli İdiz, Yosi Mizrahi, Uğur Yücel, Serdar Deniz, Levent Ülgen, Servet Pandur, Eren Vurdem ve Alara Turan yeni sezonda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile izleyici karşısına çıkacak.

Öte yandan oyuncu İlker Aksum’un da yeni sezonda konuk oyuncu olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da yer alacağı belirtiliyor.