Ana sayfa Sinema Ekin Mert Daymaz yeniden setlerde!

Ekin Mert Daymaz yeniden setlerde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Savaşçı dizisiyle ekrana geldikten sonra sessizliğe bürünen yetenekli oyuncu Ekin Mert Daymaz yeni projesi için setlere geri döndü. Daymaz yeni film projesi Masal’ın çekimlerine bugün başladı.

En son Savaşçı dizisiyle izlediğimiz Ekin Mert Daymaz bu kez bir film projesinde yer alıyor. Masal isimli yeni filmin çekimlerine bugün Kıbrıs’ta başlandı.

Filmde Ekin Mert Daymaz başrolü Nilay Deniz’le paylaşıyor. Filmde ayrıca Hakan Meriçliler, Gözde Çığacı ve Tarık Uğur Özenbaş rol alıyor. Filmin konusuyla ilgili ise bir açıklama yok.

Ekin Mert Daymaz yeniden setlerde! 7

Not Defteri isimli dizideki Egemen karakteri ile kariyerinde çıkış yapan yakışıklı oyuncu Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakteri ile kendisini bir kez daha gösterdi ve yeni kapıları araladı.

İlk dört sezonu çok başarılı geçen Savaşçı dizisinin beşinci sezonunda hikayeye dahil olan Ekin Mert Daymaz, Atsubay Görkem İlbeyli karakterini canlandırdı. Ancak oyuncunun dizideki macerası sadece 10 bölüm sürdü. Nisan ayında sezona başlayan Savaşçı dizisi ne yazık ki Haziran ayında final yaparak ekran ömrünü tamamladı.

Hayat Sevince Güzel, Kırlangıç Fırtınası, Ağlama Anne, Payitaht Abdülhamid, Gençliğim Eyvah ve son olarak da Savaşçı dizisi oyuncunun son yıllara sığdırdığı projeleri olarak dikkat çekiyor.