Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane dizi Aliye’nin Meriç’i Emel Çölgeçen çok sevilen bir dizide oynayacak!

Efsane dizi Aliye’nin Meriç’i Emel Çölgeçen çok sevilen bir dizide oynayacak!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Deneyimli oyuncu Emel Çölgeçen yaklaşık üç yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Yıllar önce rol aldığı Aliye dizisinde canlandırdığı Meriç karakteriyle izleyicilerin kalbini fetheden oyuncu ekranların en sevilen dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar’ın oyuncu kadrosuna katıldı.

45 yaşındaki oyuncu dizi dünyasına 1994 yılında Gülşen Abi dizisiyle adım attı. 2004 yılında ekrana gelen ve yayınlandığı dönem fırtınalar estiren Aliye dizisindeki Meriç karakteri ise Emel Çölgeçen’in kariyerindeki en büyük çıkış oldu. Türk izleyicisi Meriç karakterini ve Emel Çölgeçen’i çok sevdi.

Aliye’den sonra Zeliha’nın Gözleri, Cennetin Çocukları, Arka Sokaklar, Geniş Aile, Poyraz Karayel gibi dizilerde rol alan Emel Çölgeçen en son 2019 yılında ekrana gelen Ferhat ile Şirin dizisinde rol aldı. Ömrü altı bölümle sınırlı kalan Ferhat ile Şirin’den sonra Emel Çölgeçen bir daha başka bir dizide rol almadı.

Efsane dizi Aliye’nin Meriç’i Emel Çölgeçen çok sevilen bir dizide oynayacak! 7

Yetenekli oyuncu üç yıllık aradan sonra yeniden ekranlara dönüyor. Ekranın en sevilen dizilerinden biri olan Kanunsuz Topraklar’ın oyuncu kadrosuna katılan yetenekli oyuncu yeniden hayranlarının karşısına çıkacak. Emel Çölgeçen dizide Mehveş karakterine hayat verecek.

Reytinglerden yana bir hayli sıkıntı yaşayan Emel Çölgeçen’le hikayenin hareket kazanması bekleniyor. Fox TV’de yayınlanan dizinin yarın akşam yayınlanacak 14. bölümü de büyük önem taşıyor.

Kanunsuz Topraklar’ın 13. bölümü daha da gerileyerek ortalamanın altına düşmüştü. Dolayısıyla dizinin yayın hayatına devam edebilmesi için 14. bölümde yeniden reytingleri yükseltmesi çok önemli. Diziye olan ilgiyi artırmak için sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlar ile izleyicilerin yeniden hikayeye sarılması arzu ediliyor.