Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Diriliş Ertuğrul’un Artuk Bey’i Ayberk Pekcan’ın ani vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu!..

Diriliş Ertuğrul’un Artuk Bey’i Ayberk Pekcan’ın ani vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ihlamurlar Altında, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi ve Keşanlı Ali Destanı dizileriyle tanınan ve son olarak da Diriliş Ertuğrul dizisinde ‘Artuk Bey’ karakterini canlandıran oyuncu Ayberk Pekcan  bir süredir  akciğer kanseri ile mücadele ediyordu.

51 yaşındaki oyuncu Mersin’de tedavi gördüğü hastanede yaşam savaşını kaybetti. Oyuncunun beklenmeyen ve genç yaştaki vefatı sanat camiasındaki oyuncu arkadaşlarını da yasa boğdu.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan  Diriliş Ertuğrul dizinde birlikte rol aldığı oyuncunun vefatının ardından instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncuyla birlikte diziden bir sahnesinin fotoğrafını paylaşan Düzyatan paylaşımına, ‘Toprağın bol olsun Ayberk ağabey’ notunu düştü.

Diriliş Ertuğrul'un Artuk Bey'i Ayberk Pekcan'ın ani vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu!.. 57

Usta oyuncu Nazan Kesal ise 2010 yılında Ayber Pekcan ile birlikte rol aldığı Saç filminden bir kareyi instagram hesabından paylaşarak altına; ‘Çok üzgünüm.  Bu gidiş çok erken. İyi bir partneri ve çok iyi bir oyuncuyu kaybettik.  Ailesine, sevenlerine sabır dilerim’ yazdı.

Diriliş Ertuğrul'un Artuk Bey'i Ayberk Pekcan'ın ani vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu!.. 58

Ayberk Pekcan’ın vefatı, önümüzdeki ay Dilberay filmi ile beyaz perdede izleyici ile buluşmaya hazırlanan Büşra Pekin’i de derin üzüntüye boğdu. Oyuncuyla birlikte bir fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Pekin üzüntüsünü, “Canım Ayberk abim. BabaCan abim. Göz yaşlarımı tutamıyorum. Seni çok seviyorum. Allah mekanını cennet eylesin”  sözleriyle ifade etti.

Diriliş Ertuğrul'un Artuk Bey'i Ayberk Pekcan'ın ani vefatı sanatçı dostlarını yasa boğdu!.. 59