Ana sayfa Dizi Haberleri Hakim dizisi patlama yapacak derken, reytingleri gören gözlerine inanamıyor!

Hakim dizisi patlama yapacak derken, reytingleri gören gözlerine inanamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Your Honor isimli tanınmış ABD dizisinin yerli uyarlaması olan Hakim dizisinin ikinci bölümü 11 Nisan pazartesi akşamı yayınlandı. Dizi hayranları yine ekran başına geçti ve birçok kişiye göre de çok güzel bir bölüm geride kaldı.

İlk bölümü ile iyi sayılabilecek bir açılış yapan Hakim dizisinin, ikinci bölüm itibari ile patlama yapması bekleniyordu. Reytinglerin çok iyi gelmesi beklentisinin gerçek olmadığı ise yayınlanan sonuçlarla ortaya çıktı. atv ekranında izleyicilerle buluşan Hakim dizisinde etkili bir hikaye ve güçlü bir oyuncu kadrosu buluştu.

Erdal Beşikçioğlu, Uğur Yücel, Yurdaer Okur, Ebru Özkan, Hasibe Eren gibi önemli oyuncuları kadrosunda buluşturan dizinin ikinci bölüm reytingleri ortalamanın biraz üzerinde gerçekleşti. 4’lü oranları aşamayan ve orta sıralardaki bir dizi konumunu koruyan Hakim’den beklenen büyük çıkış gerçekleşmedi.

Birçok dizi hayranı için bu şaşırtıcı bir durum. Bölümün çok iyi olduğunu ve reytinglerin düşük geldiğini düşünen Hakim dizisi izleyicileri, neden böyle olduğunu sorguluyor. Dizinin ikinci bölümü tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk elde etti. AB kategorisinde günü altıncı olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise beşinci sırayı elde etti.

Hakim dizisinin tutmadığı yönünde değerlendirmede bulunan izleyiciler, yeni bölümlerde çok ciddi bir sıçrama beklemiyor.

11 Nisan pazartesi akşamı TRT1 ekranında yayınlanan Alparslan Büyük Selçuklu dizisi tüm kategorilerde birincilik elde etti. Dizi hala çok geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi sürdürüyor ve biraz reytingler düşmüş olsa da birinciliği kaptırmıyor.

Yasak Elma dizisinin 138. bölümü ile tüm izleyici gruplarında iyi reytingler aldığını ve üçüncülükler elde ettiğini belirtelim. Üç Kuruş dizisi ise tüm kişilerde yedincilik ve ABC1’de de altıncılık elde etti. AB grubunu sekizinci sırada tamamlayan dizi, 28. bölümü ile birlikte final yapacak.