Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli ile Ekin Mert Daymaz partnerliği heyecan yarattı!

Ege Kökenli ile Ekin Mert Daymaz partnerliği heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ege Kökenli, 1993 yılında Kırıklareli’nde dünyaya geldi. Oyuncu, 2003 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Çocuk oyuncu olarak başladığı kariyer yolculuğunda önemli projelerde yer alan Ege Kökenli, birçok rol ile akıllarda kaldı.

Çalıkuşu dizisinden Güneşin Kızları’na ve Asla Vazgeçmem’den Kefaret’e kadar uzanan birbirinden farklı yapımlarda Ege Kökenli yeteneklerini sergileme fırsatı elde etti. Oyuncu en son Doğu isimli dijital dizinin yanı sıra Fox TV’de geçen sezon yayınlanan Kefaret’te başarılı performans ortaya koymuştu.

Ege Kökenli yeni projesi olan Obsesyon isimli sinema filminde Ekin Mert Daymaz ile partner oldu. Ekin Mert Daymaz da uzun süredir sektörde bulunuyor ve en son Savaşçı isimli dizinin beşinci sezonuyla ekranda izleyicilerin karşısında yer almıştı.

Projede yer alacak yeni isimler de ortaya çıktı. Sarp Can Köroğlu ile Burcu Karakaya, Obsesyon filminin ekibine katıldı. Eray Altay’ın yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerine gelecek hafta başlanacak.

3 hafta sürmesi beklenen çekimlerin İstanbul’un çeşitli semtlerinde yapılması bekleniyor.

Ege Kökenli ile Ekin Mert Daymaz’ın uyumları da hayranları tarafından çok merak ediliyor. İki oyuncunun hayranları da proje için heyecanlı ve gelecek yeni haberleri bekliyor.

2022 yılında vizyona girecek olan Obsesyon isimli sinema filminde okuma provaları ise devam ediyor.