Ana sayfa Sosyal Medya Ege Kökenli öyle bir değişim yaptı ki herkes onu Elçin Sangu sandı! Bakalım siz ayırt edebilecek misiniz?

Ege Kökenli öyle bir değişim yaptı ki herkes onu Elçin Sangu sandı! Bakalım siz ayırt edebilecek misiniz?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Herkes onu Güneşin Kızları dizisindeki Melisa karakteri ile tanıdı. Ege Kökenli, 2015 yılında ilk ekrana geldiği dizisinin ardından büyük değişim geçirdi. Ancak hiç bir değişimi, şu anda yaşattığı şaşkınlığı yaşatmadı!

Asla Vazgeçmem, Kalp Atışı, Yasak Elma, Benim Tatlı Yalanım ve Kefaret dizilerinin ardından en son ekranlara Duy Beni dizisi ile gelmişti. Yaz sezonunda başlayan dizide oynadığı Bahar karakteri ile çok sevilen oyuncu, ani ayrılığı ile de ayrıca şaşırtmıştı! Ege Kökenli, sosyal medyadan diziden ayrıldığını duyururken nedenini açıklamayarak “Bana kalsın” sözleriyle de dikkat çekmişti.

Temmuz ayında yaklaşık yedi yıldır birlikte olduğu İsrailli nişanlısı Lior Ahituv ile evlenmesiyle de gündeme gelmişti oyuncu. Ege Kökenli, geçtiğimiz günlerde ise yaptığı bir değişiklik ile fotoğrafını gören kişilerin asla kendisini tanıyamaması gibi bir durum yaşadı!

Oyuncunun saçlarını daha da uzattığı ve kızıla boyattığı görülen fotoğrafta herkes onu Elçin Sangu’ya benzetti!Sosyal medyada ‘O olamaz, mümkün değil, Elçin Sangu sandım’ diyerek fotoğrafına yorumlar yapılmakta.

Fit vücudu, siyah dekolteli elbisesi, kıyafet tarzı ile birlikte kahküllü kızıl saçlarıyla oyuncunun Elçin Sangu’ya olan benzerliği sonrası, Ege Kökenli olduğuna sosyal medyadaki kullanıcılar birbirlerini inandırmaya çalışıyorlar adeta!

Oyuncunun yeni halini “Aaa ahh kim bu?” notuyla paylaşması sonrası yorum yapanların pek çoğunun ‘Elçin Sangu’ yanıtını vermesi de dikkat çekiyor.