Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor!

Ekin Mert Daymaz uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor!

tarafından ker_def

1990 yılında dünyaya gelen Ekin Mert Daymaz, henüz genç yaşına rağmen önemli projelerde rol alan ve geniş bir hayran kitlesinden destek gören oyunculardan birisi olarak öne çıkıyor.

2014 yılında setlerde yer almaya başlayan ve o günden bu yana da farklı projelerde birbirinden farklı karakterler ile önemli deneyimler biriktiren oyuncu, son yıllarda güçlü bir kariyer çıkışı da yakaladı.

Çilek Kokusu dizisindeki Volkan karakterinden Payitaht Abdülhamid dizisindeki Arif ve Hayaller ve Hayatlar dizisindeki Emre’ye kadar oyuncu önemli projelerde varlık sergiledi.

Ağlama Anne, Savaşçı, Seni Kalbime Sakladım gibi dizilerde de iyi performanslar ortaya koyan Ekin Mert Daymaz, bir süredir televizyon dizilerinden uzakta kalmıştı.

Sinemada üst üste farklı rolleri ile izlediğimiz oyuncu, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş kararı aldı.

TRT1 ekranında 31 Ocak Çarşamba akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Bir Sevdadır isimli dizinin kadrosunda yer alan Ekin Mert Daymaz, Tufan isimli karakteri canlandıracak. Oyuncunun yeni rolünün detayları şimdiden merak konusu oldu.

Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Bir Sevdadır isimli dizide ayrıca; Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi dikkat çeken isimler de bulunuyor.