Ana sayfa Sosyal Medya Ekin Mert Daymaz uzun süredir oynamak istediği rolü Bir Sevdadır dizisinde buldu!

Ekin Mert Daymaz uzun süredir oynamak istediği rolü Bir Sevdadır dizisinde buldu!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmak için gün sayan, ‘Bir Sevdadır’ dizisinde Tufan isimli karakteri Ekin Mert Daymaz, canlandıracak. Birçok başarılı rolde yer alan ve şimdiye kadar geniş bir izleyici kitlesini kendisine hayran bırakan Daymaz, dizi ve karakteri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Ekin Mert Daymaz, karakteri için şu bilgileri verdi: “Tufan, Mardin’de güçlü bir aşiretten. Sert, güçlü bir karakter. Abilerinin intikamını almak için yıllarca ailesi tarafından bu konu dayatılmış. Töre ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan bir karakter. Tek düşündüğü abilerinin intikamını almak.”

Senaryoyu ilk okuduğunda heyecanlandığını dile getiren Daymaz,  uzun zamandır canlandırmak istediği bir rolde yer alacağını ifade etti. Oyuncu, “Çok sürükleyici ve heyecanlı bir hikaye. İçinde birçok farklı karakter ve hikaye barındırıyor. Ben çok sevdim, üzerine uzun zamandır oynamak istediğim tarz bir karakter geldiği içinde çok keyifliyim” diye konuştu.

Herkese hitap edebilecek bir işin içinde olduğu için mutluluk duyduğunu dile getiren Daymaz, “Sette keyifli vakit geçiriyoruz, bu diziye her zaman yansır. Çok güzel bir ekiple çalışıyoruz, sette çalışanlardan oyuncu arkadaşlarıma kadar herkesle iletişim gayet güzel. Umarım bu işe de yansıyacak” diye konuştu.

“Bir Sevdadır” 31 Ocak Çarşamba günü ilk bölümüyle TRT 1’de ekranlara gelecek.