Ana sayfa Dizi Fragmanları Duy Beni dizisinde şoke eden ayrılıklar sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Duy Beni dizisinde şoke eden ayrılıklar sonrası hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği, başrollerinde Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban’ın yer aldığı “Duy Beni” dizisi, yeni bölümüyle perşembe akşamı Star’da izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Dizinin en başında başrollerde yer alan Berk Hakman ile Ege Kökenli, tecrübeli oyuncular olarak dikkatleri çekmişti. Ancak önce Ege Kökenli ardından da Berk Hakman hikayeden ayrılan isimler oldular. Bu oyuncuların gidişi ile birlikte de dizide büyük bir değişim yaşanmış oldu. Bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı dizinin 29 29 Eylül Perşembe akşamı yayınlanacak 13. bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Aradan bir ay geçmiş ve Gerçek Koleji’nde hayat bu kez bambaşka akmaya başlamıştır. Emine’nin intiharı özellikle Dağhan’ın ruhunda derin yaralar açarken, okula yeni bir öğrenci başlar. Ateş!

Sırlarıyla beraber okula gelmiş ve birçok kişinin de hayatını şimdiden değiştirmiştir. Özellikle Ekim’le yakınlaşması Kanat ile onu karşı karşıya getirir. Kanat, ilk kez hissettiği kıskançlık duygusu içindeyken, kendisine kurulan büyük oyundan habersizdir.

Aynı anda mahallede de “Derviş Demir” rüzgarı eser. Bir kahraman olarak mahallenin özellikle de Neşe’nin kalbine girecek bu adam getirdiği sırlarla Kanat’ın ailesinin de düzenini bozacaktır. Kimdir bu adam?

Mahalleye neden taşınmak istemiştir? Tüm bu sorular cevap ararken, okuldaki bazı kız ve erkek öğrencilere gelen bir mesaj yeni bir sırrın da kapılarını açar. Gerçek Koleji’nde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

“Duy Beni” merak uyandıran hikayesi ve güçlü kadrosuyla 29 Eylül Perşembe akşamı Star’da!