Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

Ege’nin Hamsisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı!

tarafından ker_def

TRT 1 ekranının sevilen dizilerinden Ege’nin Hamsisi 6. bölümüyle geliyor.

20 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak olan dizide başrolleri Uraz Kaygılaroğlu, İclal Aydın ve Bestemsu Özdemir canlandırmakta.

Reytingleri ve gösterilen ilgiyle TRT1’i mutlu eden yapımlardan olan Ege’nin Hamsisi’nde 6. yeni bölümde neler olacağı merak konusu.

İşte 6. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kasaba’nın Sürpriz Misafiri!

Fikret’in Ege’ye gelişi kasabadakiler için büyük bir olay olur. Tası tarağı toplayıp Şevket’in yanına gelen Fikret gözünü Melahat’a diker ve onun attığı her adımı takip etmeye başlar.

Belediye başkanı Nuri, baca dumanı yüzünden Fırtına Şevket’in Mıhlamasını mühürleyince Şevket çok bozulur ve hatasını düzeltmek için harekete geçer. Bu durumdan Melahat’ı sorumlu tutan Şevket, Melahat’a karşı atağa geçer.

Ege'nin Hamsisi 6. bölüm fragmanı yayınlandı! 7

EGE’NİN HAMSİSİ VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Öte yandan Deniz ve Zeynep’in araları iyice ısınmaya başlar. Aynı yerde yaşamalarına rağmen Şevket ve Melahat’ın savaşı yüzünden birbirleriyle görüşmeleri oldukça zordur. Gizlice buluşmak için bir yol bulmaları gerekir. Deniz, Zeynep için müthiş bir sürpriz hazırlar. Ancak bu sürpriz başlarına büyük bir bela açacaktır.