Ana sayfa Dizi Haberleri Ege’nin Hamsisi 8. bölümde Zeynep büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak!

Ege’nin Hamsisi 8. bölümde Zeynep büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak!

tarafından zk zk

Ekrana geldiği ilk bölümden itibaren reyting rekorları kırarak tüm kategorilerde birinci olan ve izleyicilerin gönüllerinde taht kuran Ege’nin Hamsisi’nin 8. Bölümü, 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarına geliyor.

Ege ve Karadeniz’in büyüleyici coğrafyasının güzelliklerini gözler önüne seren dizi, komik, esprili sahneleriyle olduğu kadar duygu yüklü senaryosuyla da dikkat çekiyor.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz’in üstlendiği dizinin, yönetmenliğini Ufuk Hakan Eren, senaryosunu ise Bahar Filiz Ekinci kaleme aldı.

Usta oyuncu kadrosuyla göz dolduran Ege’nin Hamsisi’nde aynı zamanda sanat dünyasının genç yetenekleri de bir araya geldi. Egenin Hamsisi’nde İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Hakan Bilgin, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Kemal Zeydan, Ali Akdal, Buse Meral, Celal Öztürk, Büşra Şenol, Muharrem Bayrak, Selahattin Töz ve Ceyda Saltadal rol alıyor.

Bölgelerinin muhteşem lezzetlerini sunan Karadenizli ve Egeli iki restoran sahibinin çevresinde gelişen komik, duygusal ve eğlenceli olayları anlatan Ege’nin Hamsisi’nin 3 Eylül Pazartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanacak olan 8. Bölüm özeti ise şöyle:

 

Ege'nin Hamsisi 8. bölümde Zeynep büyük bir hayal kırıklığına uğrayacak! 7

“Aradığı aşkı Ege kıyılarında bulan Zeynep, tesadüf eseri Deniz’in İngiltere’ye gideceğini öğrenmiştir. Zeynep sevdiği adam tarafından kandırıldığını düşünüp büyük bir hayal kırıklığı yaşamaya başlar. Deniz ise Zeynep’in tavrının ne olduğunu tam olarak anlayamaz. Zeynep’in peşinden koşarken patronu Vedat’la çarpışacaktır.

Şevket ve Melahat, kasabadaki tüm esnaflara gelen işgaliye zammıyla birlikte soluğu belediye binasının önünde alırlar. Aralarındaki kavgayı unutup omuz omuza vermek zorunda kalan Melahat ve Şevket, esnaf dayanışmasından daha büyük bir birlikteliğin içine düşerler. Bu birliktelik kasabada büyük bir şenliğe dönüşür.”