Ana sayfa Dizi Haberleri Ekin Koç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle hayatının fırsatını yakaladı

Ekin Koç, Uyanış Büyük Selçuklu dizisiyle hayatının fırsatını yakaladı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde en çok öne çıkan isim kuşkusuz Ekin Koç… Ünlü oyuncu Ahmet Sencer karakterinde maceradan maceraya koşuyor ve daha iki bölümü yayınlanmasına rağmen şimdiden izleyicilerde büyük hayranlık uyandırdı.

Ekin Koç hem farklı imajı ile göz dolduruyor hem de rolünü çok iyi özümsemesi ile dikkatleri çekiyor. Özellikle, at binmedeki başarılı görüntüleri bir de savaş sahnelerindeki kılıç kullanması ile bu işi çok iyi öğrendiğini de gösteriyor.

Dizi için büyük bir eğitim sürecinden geçen oyuncu, ekrana yansıyan halleriyle şimdiden bu sezonun en başarılı isimlerinin başında geliyor.

İzleyiciler de Ahmet Sencer’in dövüş sahnelerinin kendilerini çok etkilediğini ve Ekin Koç’u çok başarılı bulduklarını sosyal medya yorumlarında yazıyor.

Pazartesi akşamları Çukur’u tahtından indiren Uyanış Büyük Selçuklu, reytinglerini daha da yükseltme potansiyeline sahip. Diziye bir tutulan bir daha bırakamıyor…

Dizide bir başka güçlü detay ise konuşmalar… Etkileyici sözler, sıklıkla sosyal medyaya yansımaya başladı.