Ana sayfa Dizi Haberleri En çok da Ozan Dolunay – Elçin Sangu partnerliği yüreklerde yara olacak!

En çok da Ozan Dolunay – Elçin Sangu partnerliği yüreklerde yara olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV ekranında Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan İyi Günde Kötü Günde dizisi için geçtiğimiz günlerde final kararı alındığı ortaya çıkmıştı. Dizinin başrol oyuncularından Yasemin Allen, çok üzgün olduklarını ve kendilerine destek veren tüm hayranlara teşekkür ettiğini söyledi. Oyuncu, “Çok sevdik birbirimizi, üzgünüz o yüzden. İşte televizyonun kaderi. Sebep gösterilmiyor bize. Reytingler denilebiliyor” sitemde de bulundu.

Star TV, dizi tutturmanın çok zor olduğu bu ortamda romantik komedi yapımına pek de destek çıkmadı. İlk 4 bölüm birçok kişinin alışmaya çaba harcadığı dizi tam da açılmaya başlamışken gelen bu final kararı en çok da Elçin Sangu ve Ozan Dolunay partnerliğinde büyük keyif alanları etkiledi.

Dizinin başlarında bu iki ismin uyumlu olmayabileceğini düşünenler, dizi başladıktan sonra aslında ne kadar başarılı bir uyum sergilediklerine şahit oldu.

Elçin Sangu ve Ozan Dolunay partnerliğinin kısa süreli olması büyük üzüntü kaynağı oldu. Birçok izleyici sosyal medyada bıraktıkları yorumlarda bunun içlerinde bir yara olarak kalacağını belirtiyor.

Birçok izleyici henüz yeni başlayan diziye daha çok tanıtım desteği sağlanıp biraz sabır gösterilmesini de sosyal medyada talep ediyor. Ancak Star TV’nin final kararını çoktan aldığı da bir gerçek.

İyi Günde Kötü Günde dizisi 17 Ekim Cumartesi yayınlanacak 6. bölümüyle final yapacak.