Ana sayfa Sosyal Medya Ekranlarda aradığını bulamayan Bora Akkaş tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor!

Ekranlarda aradığını bulamayan Bora Akkaş tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Yetenekli oyuncu Bora Akkaş, yeni sezonda Show TV’de yayınlanan İçimizden Biri dizisinde Özge Yağız ile baş rolü paylaştı.

Komedi ve aşkı buluşturan hikayesiyle büyük umutlarla ekran macerasına başlayan dizide ikilinin uyumu beğenilse de İçimizden Biri’nin ekran macerası çok uzun soluklu olmadı. Dizi sadece 6 bölüm ekranda kalabildi.

Aynı zamanda BluTV’nin Yeşilçam dizisinde de rol alan Bora Akkaş bir süredir ekranlardan uzakta. Oyuncu şu sıralar tiyatro sahnesinde olmanın heyecanını yaşıyor. Bora Akkaş’ın tek kişilik oyunu Harika Şeyler Listesi ilk defa önümüzdeki ay tiyatro severlerle buluşacak.

Ekranlarda aradığını bulamayan Bora Akkaş tiyatro sahnesinde hayranlarıyla buluşuyor! 7

Instagram hesabından da yeni oyununun duyurusunu yapan Bora Akkaş, tek perdelik oyunu ile ilk kez  11 Aralık Cumartesi günü saat 20.30’da Alan Kadıköy’de izleyici karşısına çıkacak.

Harika Şeyler Listesi Oyunu’nun konusu ise şöyle; Her şey altı yaşında bir çocuğun yazdığı bir listeyle başlar. Dünyadaki en harika şeylerin listesi. Yaşamaya değer şeylerin listesi. Dondurma, su savaşı, uyku saatini geçirip geç saate kadar televizyon seyretmene izin verilmesi.

Yaşamaya değer bir sebep bulamayan annesinin hastaneye kaldırıldığını öğrenen çocuğun, ona bir hediye olarak yazdığı bu liste, zaman içinde yaşam algısını değiştiren bambaşka bir şeye dönüşür.