Ana sayfa Sosyal Medya Oyuncu Bora Akkaş yakın dostunun ölüm haberiyle yıkıldı!..

Oyuncu Bora Akkaş yakın dostunun ölüm haberiyle yıkıldı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Beta sahne adıyla tanınan ünlü rap şarkıcısı Berk Bayındır hayatını kaybetti. Acı haberi, kendisi gibi rapçi olan yakın arkadaşı Server Uraz sosyal medyada hesabından duyurdu.

Berk Bayındır’ın ani vefat haberi ünlü oyuncu Bora Akkaş’ı da derinden sarstı. Akkaş, çocukluk arkadaşı ve yakın dostu olan ünlü müzisyene aşağıdaki sosyal medya paylaşımıyla veda etti.

Bora Akkaş instagram hesabından yaptığı paylaşıma;” Zamanımızın bu kadar kısıtlı olduğunu düşünemedim. Birlikte olamadığımız her gün her saat için çok üzgünüm benim canım dostum. Çocukluğum. Gençliğim” notunu düştü.

Oyuncu Bora Akkaş yakın dostunun ölüm haberiyle yıkıldı!.. 8

Beta sahne isimli müzisyen Berk Bayındır’ın, bir rezidansın sekizinci katından düşerek yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Uzun yıllardır rap müzikle uğraşan Beta, Türkiye’de rapin gelişiminde oldukça önemli rol oynayanlar arasında yer alıyor.

Berk Bayındır’ın ölüm haberinin ardından rap camiası adeta yasa boğuldu. Olay, Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre “Beta” lakabıyla tanınan ünlü rapçi Berk Bayındır  sabah saatlerinde ikamet ettiği lüks rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti.

Oyuncu Bora Akkaş yakın dostunun ölüm haberiyle yıkıldı!.. 9

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.