Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş dizisinin Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç için çok farklı bir anlamı var!

Üç Kuruş dizisinin Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç için çok farklı bir anlamı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında yayınlanan Üç Kuruş dizisi, Ay Yapım imzasını taşıyan bir diziydi ve İçerde ile Çukur’un ardından da onların devamı bir proje olarak sunuldu. Bu durum beklentinin yüksek olmasına neden olurken, reytinglerine bakıldığında ise Üç Kuruş dizisi ilk başlarda çok iyi sonuçlar alsa da sonrasında düşen ilgi nedeniyle Çukur dizisinin gerisinde kaldı.

Uraz Kaygılaroğlu ve Ekin Koç için ise dizinin farklı bir anlamı var. İkili diziyi sürükleyen isimler olarak öne çıktılar ve sette başlayan arkadaşlıkları da bir dostluğa dönüştü. Üç Kuruş dizisi bitti belki ama Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç’un dostluğu devam edecek.

Uraz Kaygılaroğlu, dizinin iyi bir ekibinin olduğunu ve hep sokakta çekimler yaptıklarını, bunun da kendilerini çok yorduğunu açıkladı. Oyuncu, “Zor bir sezonu geride bıraktık. Gerçekten zor bir işti bizim için, hem ekip adına hem oyuncular adına. Yoğun bir sezondu. Hep sokaklarda çektiğimiz bir işti. O anlamda da yorucu oldu, yıpratıcı oldu” diye konuştu.

Üç Kuruş dizisinin Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç için çok farklı bir anlamı var! 8

Bu yorgunluğa rağmen ortaya çıkan işten çok memnun olduğunun altını çizen Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç ile birçok sahnede birlikte rol aldıklarını ve iyi bir dostluk ortamı oluştuğunu şu sözlerle anlattı:

“İzlemekten keyif aldığımız bir iş oldu, oynayanlar adına. Her zaman bu şans elimize geçmiyor. O yüzden de çok mutluyuz. İyi bir cast, iyi bir kamera arkası ekibi. Çukur’dan gelen ekip, bizi de aileye dahil ettiler. Sırt sırta bir mücadele verdik Ekin ile hem kazandığımız dostluk hem beraber paylaştığımız sahnelerle çok mutlu olduk.”

Üç Kuruş dizisinin Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç için çok farklı bir anlamı var! 9

Bora Akkaş da diziye sonradan katılan bir isimdi ve etkili performansı ile dikkatleri çekti. Oyuncu, kendisi için erken veda hissinin oluştuğunu söyledi. Akkaş, “İnanılmaz hayatımda bir sürü çift gördüm, ikisi kadar iyi çift görmedim” diyerek Uraz Kaygılaroğlu ile Ekin Koç dostluğuna dikkatleri çekti.