Ana sayfa Dizi Haberleri Usta oyuncu Derya Alabora, bir yıl sonra yeni bir romantik komediyle ekrana dönüyor!

Usta oyuncu Derya Alabora, bir yıl sonra yeni bir romantik komediyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekranların en başarılı oyuncularından biri olan Derya Alabora, geçen sene İçimizden Biri isimli yaz dizisiyle ekrana gelmişti. Ancak dizinin ömrü çok kısa sürmüştü. Usta oyuncu şimdi yeni bir yaz dizisiyle ekrana dönüyor.

26 yıl önce ekrana gelen unutulmaz dizi Şaşıfelek Çıkmazı’nda canlandırdığı çılgın karakter Aysel’le herkesin kalbini kazanan usta oyuncu bugüne kadar birçok dizi, film ve tiyatro oyununda rol aldı. Alabora geçen yaz Show TV’de ekrana gelen İçimizden Biri isimli romantik komedi türündeki diziyle ekrana gelmişti.

İrlandalı Katolik bir papazın oğlu Adam ile geleneklerine bağlı Müslüman ve Türk bir ailenin kızı olan Havva’nın aşkını anlatan romantik komedide Derya Alabora, Adam’ın annesi Eva’yı canlandırmıştı. Dizi hikayesiyle bir zamanlar çok sevilen Yabancı Damat dizisine benzetilmişti.

Usta oyuncu Derya Alabora, bir yıl sonra yeni bir romantik komediyle ekrana dönüyor! 8

Ancak İçimizden Biri dizisi reyting savaşına yenik düştü. Dizi altıncı bölümüyle ekranlara veda etti. Derya Alabora, İçimizden Biri dizisinin sona ermesinden sonra Kırmızı Oda’ya konuk oyuncu olarak katıldı. Usta oyuncu setlere verdiği aranın ardından Ah Nerede ile ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Dizi, 47 yıl önce çekilen Yeşilçam’ın unutulmaz filmi Ah Nerede’nin yeni versiyonu olacak. Derya Alabora yeni dizide Perihan isimli bir karakter olarak karşımıza çıkacak. 10. Ev yapımcılığında çekilecek dizide Gülşen Bubikoğlu’nun hayat verdiği Zehra karakterini Nil Keser canlandıracak.

Filmde Tarık Akan’ın karakteri olan Ferit’in babasını Hulusi Kentmen oynamıştı. Dizide bu rolü Tarık Pabuçcuoğlu oynayacak. Şükriye Atav’ın oynadığı Ferit’in annesine ise Ayşe Kökçü hayat verecek. Çekimlerine başlanan dizide Tarık Akan’ın canlandırdığı Ferit karakterini ise Oktay Çubuk’un canlandıracağı duyuruldu.

Nil Keser ile Oktay Çubuk ikilisinden ilk set pozu da geldi.

Usta oyuncu Derya Alabora, bir yıl sonra yeni bir romantik komediyle ekrana dönüyor! 9