Ana sayfa Dizi Haberleri Ekranların en naif dizisi İkimizin Sırrı’nda işler iyi gitmiyor!

Ekranların en naif dizisi İkimizin Sırrı’nda işler iyi gitmiyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’de yaz sezonu ortasında yayınlanmaya başlayan, rakiplerinin aksine dram yüklü hikayesiyle dikkat çeken İkimizin Sırrı, sekizinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümden bu yana reytinglerde bir türlü başarı sağlayamayan dizi, kötü gidişatını sürdürürken final kararı da yavaş yavaş gündeme gelmeye başladı.

Başrollerinde iki genç oyuncu, Aras Aydın ve Leyla Feray’ın yer aldığı dizinin hikayesi çok güçlü bir kalemin, ödüllü romancı Özen Yula’nın imzasını taşıyor. Düşük reytinglerine rağmen kendine has bir izleyici kitlesine sahip dizi, etkileyici anlatım ve güzel hikayesine rağmen bir türlü istenilen başarıyı yakalayamadı.

İzleyicilerinin “çok naif” bulduğu ve bu yüzden çok sevdiği İkimizin Sırrı dizisi dün akşam yayınlanan sekizinci bölümüyle Total’de 12, AB’de de 18. sırada yer aldı. Bu kötü gidişat özellikle son derece güçlü ve iddialı dizilerin arka arkaya başladığı şu dönemde dizinin final kararını gündeme getirdi.

Ekranların en naif dizisi İkimizin Sırrı'nda işler iyi gitmiyor! 7

Henüz resmi bir açıklama yok. Ancak gidişat, İkimizin Sırrı için iyi gitmiyor. Gelen düşük reytingler dizinin hayranları arasında büyük üzüntüye yol açıyor.

Yaz aylarında, rakiplerinin aksine dram ve entrika yüklü Kalp Yarası’nı ekranlara getirmeye başlayan ATV, bu yeni diziyle büyük bir başarı yakalamıştı. Bu stratejiye uygun olarak yine aynı türde bir başka dizi olan İkimizin Sırrı’nı da büyük bir iddiayla başlatan kanal, beklediği sonucu elde edemedi.

İkimizin Sırrı’nın izleyicileri ise dizinin sonunun ne olacağını çok merak ediyor. ATV’nin diziye ne kadar süre tanıyacağı ise henüz net değil. Kanal yönetiminin daha önce benzer durumlarda yapımlara önemli bir fırsat tanıdığı bilinse de, yeni sezonla birlikte ekrana gelmeyen güçlü diziler arasında İkimizin Sırrı’nın uzun süre yaşamasının pek mümkün olmadığı düşünülüyor.