Ana sayfa Sosyal Medya Güzel oyuncu Özgü Kaya evleniyor mu? Kaya iddialara nasıl cevap verdi?

Güzel oyuncu Özgü Kaya evleniyor mu? Kaya iddialara nasıl cevap verdi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Birçok dizi izleyicisinin ‘Kimse Bilmez’deki ‘Sevda Eğilmez’ karakteri ile tanıdığı genç oyuncu Özgü Kaya, 2019 yılında ‘Kimse Bilmez’ adlı dizinin setinde oyuncu Burak Serdar Şanal ile aşk yaşamaya başlamıştı.

İki yıldır aşk yaşayan çiftten Özgü Kaya, ‘evlenecekleri’ yönündeki iddialara son noktayı koydu. Kaya, “İlişkimiz çok güzel gidiyor ama evlilik için daha çok erken. ‘Öyle bir düşüncemiz yok’ dedikçe o haberler çıkıyor. Tekrar ediyorum; yok, yok!” şeklinde açıklamasıyla iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Güzelliğiyle olduğu kadar tarzıyla da beğeni toplayan güzel oyuncu sosyal medya paylaşımlarında takipçilerine zaman zaman giyim konusunda da tüyolar veriyor. “Çantanın en önem verdiği aksesuar olduğunu belirten Kaya, “Çanta olmazsa olmazım’ desem yeridir açıklamasını da yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Özgü Kaya (@kayaozgu)’in paylaştığı bir gönderi

Bir süredir ekranlarda görmediğimiz Özgü Kaya, sinema projeleri için görüşmeleri olduğunu söyleyerek “İyi projelerle adımı taçlandırmak istiyorum. Televizyon için gelen projeleri değerlendireceğim” dedi.