Ana sayfa Dizi Haberleri Elbet Bir Gün dizisinin baş erkek oyuncusu belli oldu!

Elbet Bir Gün dizisinin baş erkek oyuncusu belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Most Production tarafından Fox TV’ye çekilecek Elbet Bir Gün dizisi için hazırlıklar son hız sürüyor. Dizinin bir oyuncusu daha belli oldu.

Yönetmenliğini Gül Oğuz’un yapacağı Elbet Bir Gün dizisi, çarpıcı konusuyla dikkat çekiyor. Dizi iki kız kardeşin hikayesini anlatıyor. Küçük bir kasabada yapılan yıkım çalışması sonucu bir evden beş ceset çıkar. Bu durum biri çok zengin diğeri fakir olan iki kız kardeş Nesibe ve Gizem’in hayatını değiştirir.

Dizide oyuncular yavaş yavaş belli oluyor. İsimleri ilk açıklanan oyuncular Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal olmuştu. Dizideki iki kız kardeş Nesibe ve Gizem’i Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal canlandıracak. Helin Kandemir de Nesibe’nin kızına hayat verecek. Dizide Muhammet Uzuner de Şebnem Bozoklu ve Sinem Ünsal’ın babasını canlandıracak.

Elbet Bir Gün dizisinin baş erkek oyuncusu belli oldu! 7

Elbet Bir Gün dizisine son olarak birkaç gün önce Benim Adım Melek dizisinde canlandırdığı Kerem karakteriyle dikkat çeken Ulvi Kahyaoğlu’nun katıldığı açıklanmıştı. Diziye bugün bir ismin daha dahil olduğu duyuruldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş, sitesinde paylaştığı haberle Elbet Bir Gün’ün başrol oyuncusunun belli olduğunu duyurdu. Habere göre Burak Yamantürk ekibe dahil oldu. Yamantürk dizinin baş erkek karakteri Mehmet’i canlandıracak.

Bugüne kadar Tatar Ramazan, Acı Aşk, Kayıt Dışı, Sevgili Geçmiş gibi dizilerde rol alan Yamantürk son olarak Netflix için çekilen ve başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’un yer aldığı Kuş Uçuşu adlı dizide rol almıştı.