Ana sayfa Sosyal Medya Elçin Sangu, Ceren Moray ikilisi ikinci kez büyük dizi şoku yaşadı!

Elçin Sangu, Ceren Moray ikilisi ikinci kez büyük dizi şoku yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Elçin Sangu ile Ceren Moray bugüne kadar rol aldıkları yapımlarla etkili performanslar sergileyen iki önemli kadın oyuncu konumunda bulunuyor.

Kavak Yelleri dizisinden bu yana gündemde olan, Avlu’daki performansı ile göz dolduran Ceren Moray, geçen sezon Fox TV ekranında Öğretmen isimli dizide başrolde yer aldı.

Kiralık Aşk dizisiyle çok iyi bir çıkış yakalayan ve ardından da hem dizi hem de sinemada kendisini gösteren Elçin Sangu da geçen yıl İyi Günde Kötü Günde isimli dizide başrolde oynamıştı.

Her iki oyuncunun da geçen sezon dizileri kısa sürede ekrandan silindi. Düşük reytingler nedeniyle hayranlarının beklediği uzun zaman dilimi ekranda yer alamayan iki oyuncu, bu sezon aynı projede buluştu.

Elçin Sangu, Ceren Moray ikilisi ikinci kez büyük dizi şoku yaşadı! 8

Yalancılar ve Mumları isimli Fox TV dizisi sezona çok iddialı başlayan bir yapımdı. BBC dizisi Mistresses’ın uyarlaması olan yapım ne yazık ki beklentilerin altında kaldı.

Senaryo sorunları yaşayan dizinin düşük reytingler elde etmesi nedeniyle Fox TV, final kararı verdi. Beşinci bölümü ile bitecek olan dizi 31 Ekim Pazar akşamı son kez ekranda olacak.

Elçin Sangu, Ceren Moray ikilisi ikinci kez büyük dizi şoku yaşadı! 9

Ceren Moray ve Elçin Sangu hayranları da ikinci büyük dizi şoku yaşıyor. İki oyuncu da geçen sezondan bu sezona yine televizyon projeleri konusunda beklentileri gerçekleştiremedi.

İki oyuncunun da hayranları bu durumdan rahatsız ve proje seçimleri konusunda daha dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyor.