Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma’nın Selin’i Aylin Veziroğlu, atv dizisine katıldı!

Yasak Elma’nın Selin’i Aylin Veziroğlu, atv dizisine katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Selin karakterini 2019 yılında canlandıran Aylin Veziroğlu hikayede kısa süre kalan isimlerden birisi oldu.

Genç oyuncu bu yıl ise Olağan Şüpheliler isimli dijital dizide Güneş karakterini canlandırdı. atv ekranında yedinci sezona hazırlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden önemli bir teklif alan oyuncu, kendisine yeni bir sayfa açtı.

Uğur Yücel, Levent Ülgen ve Nurseli İdiz gibi önemli isimlerin kadrosuna dahil olduğu atv dizisi, yedinci sezonda hem hikayesiyle hem de yeni ünlü isimleri ile göz dolduracak.

26 Ekim Salı akşamı 200. bölümü ile ekranda yerini alacak olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden Aylin Veziroğlu’na da teklif gittiği ortaya çıktı .

Çok heyecanlı bir kadro ile yeni sezonda izleyicileri şaşırtacak olan atv dizisinde Aylin Veziroğlu’nun Nina isimli karakteri canlandıracağı belirtiliyor.

Kadın oyuncu konusunda az sayıda ismin kadroda yer alması nedeniyle Aylin Veziroğlu’nun ekibe katılması önemli bir detay olarak dikkat çekiyor.